ITÄ ON PUNAINEN – Eetu Kuittinen

Pelaajaesittelyt jatkuvat. Esittelyt ovat toimituksen subjektiivisia näkemyksiä, eivätkä edusta minkään tahon mahdollista absoluuttista totuutta. Esittely aloitetaan joukkueen kokeneemmasta päästä päätyen nuoriso-osastoon.

Eetu Kuittinen 24.1.1996


Jo on joukkue nuori, kun kolmanneksi vanhin pelaaja on syntynyt 1996. Nuoruus ei kuitenkaan ole este eikä edes hidaste, sillä taitavuus ei katso syntymävuotta. Guido kuuluu siihen lahjakkaaseen -96- ikäluokkaan, joka on kairannut viimeisimmän SM-mitalin itäiseen Suomeen poikapuolella.

Eetu on raudanluja puolustaja, jonka puolustuspään hyiseen syleilyyn on moni vastustajan hyökkääjä jäätynyt. Kuittisen suuri etu joukkueelle on myös se, että hän pystyy pelaamaan mitä tahansa pelipaikkaa. Maalivahtikomennus on vielä tosin odottamassa.

Eetu pelaa sääntöjen rajamailla, mutta oikein. Tällainen pelaaja on mukavampi omassa kuin vastustajan joukkueessa. Hän kantaa huolta viisikkonsa toiminnasta kokonaisvaltaisesti ja on saanut valmennuksenkin kakomaan kurkkuaan esittäessään analyyttisiä ja kriittisiä havaintoja harjoituksissa ja peleissä.

Käsiä yhteen ja kiviä taskuun! Numero 29, Eetu Kuittinen!