ITÄ ON PUNAINEN – Eetu Alitupa

Eetu Alitupa 4.12.2002

Nuorten miesten valloitusretki Josban edariin jatkuu. Eetu Alitupa pelaa ensimmäistä kauttaan Divaria, mutta on saanut suuren vastuun koko kauden ajan Josban puolustuksessa. Suuri yleisö ei välttämättä huomioi Alituvan merkitystä joukkueelleen: puolustuksessa Eetu repii ja raastaa, roikkuu ja tarraa kuin takiainen vastustajaan. Silti hän pystyy pelaamaan toisenlaistakin roolia joukkueessa. Alitupa tukee hyökkäystä oikea-aikaisilla murtautumisilla vastustajan puolustusalueen sisälle sekä on tärkeässä roolissa Josban lähtiessä rakentamaan omaa hyökkäystään omalta alueelta. Hänen tehonsa 6+5 sekä teholukema +11 ensimmäisellä pääsarjakaudella kertonee kaiken oleellisen!


Josban divarijoukkueeseen on tänä vuonna saapunut monta pelaajaa, joiden taitotaso ja ymmärrys pelistä on korkeaa luokkaa. Lisäksi heillä on ollut joku erityisosaamisalue, joka on erottanut heidät monesta ikätoveristaan. Yksi asia heitä kuitenkin yhdistää, he ovat keskittyneet kehittymään lajissa- siis teoilla ja työllä- ja jättäneet suuret puheet muille.

Eetu Alitupa ei tee numeroa itsestään, vaikka on taitava ja määrätietoinen. Lisäksi hänen kohtelias ja rauhallinen käytöksensä luo positiivista ilmapiiriä joukkueeseen. Salibandyperhe kuulee hänestä vielä paljon hyviä asioita jatkossakin.


Ladies and Gentlemen! Numero 32, Eetu Alitupa