ITÄ ON PUNAINEN- Artturi Vänskä

Artturi Vänskä 13.7.20001

Tällä hetkellä Suomen kansa voi nukkua yönsä rauhassa, sillä sotamies Vänskä on turvaamassa valtakunnan rajoja. Maan puolustuksen ohella Artturi hoitaa tyylikkäästi ja luotettavasti kaikki muutkin asiat salibandyharjoittelusta talkoohommiin. Ikävä kyllä salibandyrintamalla Artturilla on viime aikoina ollut ongelmia selkänsä kanssa. Nyt asia on hiukan helpottunut, kun hän on saanut lähes kaksimetrisen runkoonsa käyttöön pidemmän mailan- syliväli mailan kanssa lähentelee varmaan neljää metriä…

Artturi on Vänskän veljessarjan kolmas josbalainen. Vänskän perheen autoon on kyllä kilometrejä kertynyt, kun nuorisoa on kuskattu Rääkkylästä Joensuuhun harjoitteluun yli vuosikymmenen ajan. Hatun nosto myös taustajoukoille! Nyt vanhemmiten kyydityksiä ei enää tarvita, kun treeneihin voi tulla suoraan kaupungin keskustan sykkeestä.

Artturin vahvuus on pelin lukeminen, rauhallisuus ja pää ylhäällä pelaaminen. Aina silloin tällöin viuhahtaa ruoska, joka piiskaa pallon ylähyllylle. Vaatimattomana kaverina kevyt nyökkäys riittää tuuletukseksi.

Mikäli Artturi saa harjoitella terveenä, on hänestä paljon iloa Josballe, sillä hän pystyy pelaamaan useaa pelipaikkaa ja raamikkaana pelaajana aiheuttaa ulottuvuudellaan paljon hankaluuksia vastustajalle.

Asento! Kättä lippaan! Numero 4, Artturi Vänskä