Iso jäähy tuhosi Josban pelin Nurmossa

Peli on raakaa ja välillä julmaa. Lauantaina se oli Josballe molempia.

Josba ja Nurmon Jymy kamppailivat Divarissa kaksi erää tasapäin, mutta kolmannessa erässä Josballe huitomisesta vihelletty viiden minuutin jäähy muutti pelin luonteen totaalisesti.

Nurmo teki ison jäähyn aikana kahdessa minuutissa neljä ylivoimamaalia ja vei lopulta ottelun maalein 9-2 (2-1,0-0,7-1).

– Nyt kyllä ketuttaa eniten koko kaudella. Peli oli täysin meidän näpeissä ja toisella erätauolla joukkue uskoi kopissa vahvasti voittoon. Sitten tällainen ratkaisu. Viiden minuutin jäähy tuli ikävään paikkaan, päävalmentaja Santeri Raatarila kertasi tuskaisena.

Josba oli Raatarilan mielestä selvästi parempi pallollisessa pelissä, mutta alivoimalla ei nyt onnistuttu vitosen jäähyn aikana. Kaksi minuuttia siitä tapettiin ilman takaiskua, mutta se ei riittänyt. Vastustaja oli ylivoimalla tehokas.

Voitolla Nurmon Jymy jatkaa samalla Suomen cupin seuraavalle kierrokselle.

Josban maalintekijät olivat Aleksi Ahokas (1+0) ja Samu Juvonen (1+0). Syöttöpisteen hankkivat Perttu Puska ja Eetu Kuittinen.

Sekä Jesse Huurrekorvelle että isäntien Rasmus Hasulle kertyi ottelussa 12 torjuntaa. Josban miehistössä Joona Haavistola ja Joona Mononen pelasivat kumpikin ensimmäisen divaripelinsä. Valmentajan mielestä molemmat suoriutuivat tehtävästä hyvin.

– Joukkueessa on sairastelua ja erilaista kremppaa. Nytkin piti joka ukon käydä kentällä että saatiin peli pelattua. Onneksi penkillä oli sen verran miehiä.

Josban seuraava kotiottelu on Blue Foxia vastaan 12. marraskuuta Areenassa.