Perjantaina se alkaa: Salibandyliiga!

Kuva: Jyri Pietarinen

Josban edustus päättää perjantaina pitkän treenijaksonsa, kun se kohtaa Salibandyliiga avauksessa Lappeenrantalaisen NST:n. Panoksena ottelussa on kauden ensimmäiset kaksi pistettä sekä Karjalan herruus. Myös Josban kauden virallinen tavoite on voittaa ensimmäinen peli. Tule siis perjantaina Areenalle klo 18 katsomaan kummasta Karjalasta tänä vuonna kajahtaa.

NST-pelissä edustuksen kokoonpanoon on nostettu Josban BSM-joukkueen kapteeni Niklas Räty paikkaamaan poissaolevia pelaajia. Josban urakka jatkuu lappeenrantalaisten jälkeen viikon päästä sunnuntaina, kun vauhtiaan Joensuuhun tulee kokeilemaan Tampereen Koovee. Edustuksen tarkempi otteluohjelma ottelukalenterista.

Tärkeä tietää:

Lippujen hintoja on tarkistettu uuteen kauteen mentäessä. Nykyisin lipuissa on kaksi hintaluokkaa. Peruslippu on 12€, josta saa kahden euron alennuksen, kun näyttää S-etukorttia kassalla. Opiskelijoille, eläkeläisille, varusmiehille/siviilipalvelusmiehille, työttömille sekä 16-7-vuotiaille liput on laskettu viiteen euroon. Alle seitsemän vuotiaille sekä yli 70-vuotiaille otteluihin pääsy on ilmaista.

Kausikortit tulevat myyntiin kauden ensimmäisiin kotiotteluihin sekä tavaratalo Metropolissa sijaitsevaan Kannattaja Shopiin. Kausikortin hinta on laskettu 120 euroon ja se kattaa kaikki runkosarjaottelut sekä mahdolliset pudotuspelit.

Josban liigajoukkue kaudella 2013-2014:

Maalivahdit:

35 Jarmo Väyrynen
89 Jesse Huurrekorpi

Puolustajat:

03 Juho Väisänen
06 Niko Kejonen
07 Tomi Lautanen
10 Tommi Kivilehto
11 Miro Kämäräinen
16 Markus Otronen*
19 Jesse Reijonen
22 Tommi Puustinen

Hyökkääjät:

04 Petri Väänänen
09 Perttu Puska C
21 Aapo Mutanen*
23 Tatu Eronen*
24 Ville Laasonen*
25 Joona Gröhn*
27 Tatu Könönen
68 Mikko Hallikainen
70 Ville Simonen
88 Mikael Ahponen
90 Jiri Tikkanen
93 Aleksi Matikainen

Valmennus:

Sami Sorjonen
Petri Torni
Henri Lomu

Joukkueenjohto:

Jari Kurttila
Hannu Hirvonen
Tanja Ahtiainen

Huolto:

Miska Malinen

*ei kokoonpanossa NST-pelissä