Harkoissa jopa 30 pelimiestä

Kimi Honkanen (toinen vas) on palannut tositoimiin.

Josban edustusjoukkue piti juhannuksen seutuun lyhyen omatoimijakson, mutta sen jälkeen on painettu taas täysillä. Harjoituksissa on ollut parhaimmillaan 28 kenttäpelaajaa ja kolme, jopa neljä maalivahtia. Kaikkiaan harjoitusringissä on yli 30 pelimiestä.

  • Ei ole tarvinnut tänä kesänä kolmikolmosta hyppiä. On saatu koko ajan harjoitella viisvitosia, ja se on selvä etu aiempaan, joukkueen konkari Juho Väisänen puhalteli kesken harkkojen.

Josban edustusjoukkue harjoittelee yhdessä A-junioreiden kanssa. Edarin sopimus on nyt 17 pelaajalla, kun vasta 16-vuotias sentteri Aleksanteri Tirkkonen liittyi joukkueeseen.

  • Aleksanteri on pitkään aikaan nuorin pelaaja, joka on noussut edustusrinkiin, valmennusjohto muisteli.

Loppukesästä edustusjoukkue täydentyy vielä mahdollisesti muutamalla pelaajalla, kun kunkin työ- ja opiskelukuviot selviävät lopullisesti.

  • Taitavia nuoria on taas kaukalossa. Tässä on vanha mies joutunut tikistämään kovasti, että pysyy mukana, Väisänen myönsi.

Joukkueen harjoitusrinkiin on palannut useamman vuoden tauon jälkeen myös Kimi Honkanen. Mies liittyi mukaan kesäkuussa, kun varusmiespalvelus päättyi. Takana ovat sitkeät polvivammat.

  • Paikat ovat kunnossa. Intissä pystyin tekemään vain fysiikkatreenejä, mutta en usko, että joudun lähtemään takamatkalta, Kimi iloitsi luottavaisena.