Harkkapeli Kuopiossa peruuntuu

Josban ja Welhojen toinen harjoituspeli Kuopiossa peruuntuu kotijoukkueessa todetun koronatartunnan vuoksi. Peli piti pelata perjantai-iltana.

Tartunnan saanut pelaaja oli mukana Joensuussa viime perjantaina ensimmäisessä ottelussa, ja se vaikuttaa myös Josban toimintaan.

  • Kentällä olleiden pelaajien pitää käydä testissä. Jos tulokset ovat negatiivisia, karanteeni päättyy heti. Testit ovat torstaina ja perjantaina. Ilman tartuntoja päästäisiin vähällä, toivoo päävalmentaja Sakari Salmela.

Josban valmistautuminen divarikauteen ei toteutunut lainkaan toivotulla tavalla, kun peräti kolme suunniteltua harjoitusottelua peruuntui koronan vuoksi.

  • Toki harmittaa, mutta tämä oli melkein arvattavissa, ja olisi voinut olla tartuntoja omassakin joukkueessa. Onneksi näyttää siltä, että ollaan kunnossa ja nyt saadaan muutamille pikkuvaivoille lisää huilimisaikaa.

Josban edustusjoukkueen rinkiin on liittynyt vielä vuonna 2001 syntynyt Atte Hyrynkangas Oulusta. Keskushyökkääjä siirtyy Josbaan OLS A:n junioreista. Hyrynkangas pelaa myös Josban A-junioreissa.