Happee selvästi Josbaa edellä

Lauantai-iltana pelatussa ottelussa oli jo alussa aistittavissa, että Happee on liikkeellä paremmalla jalalla ja ottikin ottelun haltuunsa heti alussa. Jo kolmen minuutin Peter Kotilainen rankaisi Josbaa helpon pallonmenetyksen jälkeen, ja Joonas Kaasalainen teki vastahyökkäyksestä luvuiksi 2-0 yhdeksän minuutin jälkeen. Tämän jälkeen Josba sai jollain tavalla juonesta kiinni, ja ottelun pirtein josbalainen, Mikael Ahponen taiteilikin vain hetkeä myöhemmin kavennuksen. Josba hyödynsi lyhyen etsikkoaikansa toisenkin maalin muodossa, kun Petri Väänäsen maalille lähettämä pallo pomppi onnekkaasti maaliin. Erän loppuun Happee rankaisi vielä 2 kertaa, ensin vastahyökkäyksestä ja heti perään rangaistuslaukauksesta.

Toinen erä alkoi Josban kannalta painajaismaisesti, kun Happee rankaisi heti ensimmäisestä hyökkäyksestä komealla vastahyökkäysmaalilla. Tämän jälkeen nähtiin Josba sai hetkeksi pelistään kiinni, ja Juhana Särkelä kavensikin Joonas Makkosen upeasta poikittaissyötöstä, kun neljä minuuttia erää oli pelattu. Perttu Puskan kavennuksen jälkeen hajosi Josban peli totaalisesti. Happee rankaisi vastahyökkäyksistä erän aikana kolmesti, ja rehellisyyden nimissä on tunnustettava että paremmalla viimeistelyllä luvut olisivat voineet olla huomattavasti rumemmat.

Viimeiseen erään Josba lähti nostamaan karvaustaan, mutta Happee rankaisi heti erän alussa vapaalyönnistä luvuiksi 9-4. Tämän jälkeen ottelun loppu oli lähinnä pelailua, Happeen kaunistellessa lukemia komeilla osumilla. Josba taas ei saanut enää maalia aikaan, ja loppuluvut kirjattiin lukemin 12-4.

Josban pelistä huokui virhealttius ja suurin osa maaleista tulikin vastahyökkäyksistä komeiden sommitelmien päätteeksi. Josballa on viikko aikaa hioa peliään paremmaksi, kun Areenalla saapuu vieraaksi lauantaina Espoon Oilers, sekä sunnuntaina Nokian Krp.