G1-07 Nilsiän salibandyturnaus.

Turnaukseen osallistui Josba (Joensuu), Coach Team (Juuka), Apassit (Nilsiä) ja LeBa (Kontiolahti).

Ihan pakko on sanoa, että upeasti meni!!! Pojilla oli aivan loistava asenne ja peli-ilo. Kuudesta pelistä kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja yksi tappio.

Pojat noudattivat kaiken kaikkiaan hyvin saamiaan ohjeita. Muun muassa puolustajiksi peleihin erityisesti nimetyt pojat hienosti toteuttivat sitä roolia. Maalivahdit pelasivat varmasti ja tekivät kaikki upeita torjuntoja. Samoin hyökkäyspäässä useampi poika onnistui maaliverkkojen heiluttamisessa.

Totta kai innostus vei välillä vähän voiton järkipelaamisesta ja toisinaan keskittyminenkin herpaantui, mutta se sallittakoon tässä vaiheessa peliuraa. Oli meillä välillä tuuriakin mukana, myönnettäköön. Jos ekassa pelissä Apasseja vastaan edes osa heidän vedoistaan olisi osunut muualle kuin tolppiin, niin tulos olisi ollut toinen. Onneksi tänään näin, ja pallohan on pyöreä…

Kiitos myös mukana olleille vanhemmille kannustuksesta ja tuesta! Artun isoveli oli asiantunteva apuvalmentaja! Inseonille lämmin kiitos alkuverryttelyn hienosta vedosta!

Tässä ikäluokassa kilpailillisuus unohdetaan ja kaikki pelaajat lähtevät samalta viivalta. Josba ei tilastoi tuloksia eikä pidä pistepörssiä SSBL suosituksen mukaisesti.

Seuraava turnaus pelataan La 14.3 Joensuu Areenalla.

AV/JR.