Eka tappio 2.naisille

Josba II – Coach team 1-1

 

Nihkeä keskipäivän peli. Pelin alku meni pitkälti ottaessa tuntumaa alustaa ja kuunnellessa, mikä on päivän tuomarilinja. 19 sekunnin pelin jälkeen Anna sai jäähyn, josta parkettitanssien alkutahdit näytti Coach team. Alivoiman epäonnistuneesta purkuyrityksestä pallo vastustajalle ja maali ajassa 1.06 Coach teamille. Tästä sisuuntuneena koko joukkue ryhdistäytyi, mutta edes ”ilmojen haltijat” eivät tässä pelissä olleet meidän puolellamme. Pallo pomppi vastustajan lapaan tai vedot viuhuivat yli ja ohi tai tolppaan sekä vastustajan veskarille. Pariin otteeseen Maria maalilla otti loistotorjuntoja ja näin lisätakaiskuilta vältyttiin. Ajassa 43.03 pillitettiin meille keskialueen vapari, jossa Jenna syötti Paulalle, joka pamautti pallon verkonperukoille. Maalia tuuletettiin antaumuksella. Loppupelikin vielä myllytettiin vastustajan päädyssä, mutta maalia ei saatu kuitenkaan tehtyä. Paula ansaitusti palkittiin vastuujoukkueen toimesta parhaana pelaajana.

 

Josba II – Varta 0-1

 

Tunnin tauko ja taas mentiin. Ennakkoon tiedettiin, että peli tulisi olemaan haastava ja että vastustaja pelaa fyysistä peliä. Peliä sävyttivätkin jäähyt ja erinäiset pienemmät vaparien arvoiset rikkeet. Näin pelistä tuli kovin rikkonaista. Ensimmäinen erä tahkottiinkin ilman maaleja. Toisessa erässä ajassa 27.33 vastustaja kiitti nappisyötöstä maalin eteen ja teki koko pelin ainoan maalin hyvin pelanneen Norpan selän taakse. Erikoispelitilanteita, niin ylivoimia kuin alivoimia, saatiin ajoittain harjoitella tämän pelin aikana, mutta kummassakaan ei ratkaisuja peliin saatu. Loppupuolella jopa niinkin paljon, että peluutuskuviotkin tuntuivat menevän solmuun. Kuitenkin tukuittain hyviä tilanteita luotiin, mutta viimeinen terä viimeistelystä hyökkäyspäässä puuttui. Pelistä parhaana pelaajana palkittiin vastuujoukkueen toimesta Iita, joka selkeästi hallitsi palloa kypsästi.

 

Valmentaja Laurin sanoin, nytpähän tiijetään, mitä pittää reenata seuraavat viikot, joten nyt katse kohti seuraavaa turnausta, joka on muutes meidän vastuuturnaus. Pelit la 9.12.2017 Energy – liikuntakeskuksella ja vastaan tuolloin asettuvat paikallisvastustajat klo 11 PaLa ja klo 18 LeBa-96. Tuuhan kannustammaan meitä!

 

Raportin kirjoitteli Kaisu