Edustuksella kahden pelin ja kahden pisteen viikonloppu

Josban edustusjoukkue pelasi menneenä viikonloppuna kaksi ottelua kotona. Perjantaina vastaan asteli Nokian KrP, joka vei ensimmäisen erän selvästi nimiinsä, mutta toisessa ja kolmannessa erässä sisuuntunut Josba näytti näädille kaapin paikan. Loppulukemat perjantaina olivat 10-5 (0-3, 5-1, 5-1).
Sunnuntaina miehet saivat vastaansa myöskin samoista sijoista taistelevan joukkueen, Westend Indiansin. Ottelu Espoolaisia vastaan oli kuin peilikuva edellisestä, Josba oli selvasti vahvempi kahdessa ensimmäisessä erässä, mutta viimeisellä kolmanneksella kotijoukkueen mustat hetket kostautuivat. 3-1-johto muuttui ensin hetkessä 3-4-takaa-ajoksi ja lopulta 4-7-tappioksi (1-1, 2-0, 1-6). Samalla Josban toiveet suorasta sarjapaikan säilyttämisestä ottivat ison kolauksen.
Jos menneiden kausien runkosarjoista voi jotain päätellä, tarvitsee Josba voitot kaikista jäljellä olevasta neljästä ottelusta välttääkseen liigakarsinnat. Tehtävää ei helpota sekään, että taistoa Play-out -paikan välttämiseksi käy Josban, KrP:n ja Indiansin lisäksi myös NST ja TPS. Tässä porukassa pelataan vielä paljon keskinäisiä pelejä, joten myös muiden otteet tulevat merkitsemään jatkon kannalta.
Josba kohtaa sarjassa vielä Classicin, SSV:n, Erän sekä samoissa pisteissä olevan TPS:n. Jälkimmäisin ottelu on myös Josban seuraava ja toivottavasti myös viimeinen kotiottelu tällä kaudella. Ottelu pelataan sunnuntaina 15.2. klo 17.00 Joensuu Areenassa. Toivotaan kaikkia mahdollisia ja mahdottomia paikalle kannustamaan Josba voittoon!

KrP-ottelun tilastot
Indians-ottelun tilastot
Liigan tilastot