Edustus aloitti vuoden selättämällä NST:n

Iloinen iltapuhde Lappeenrannan urheilutalolla takana. Voittojätskit Viipurinportin ABC:llä nautittu ja oikeasti ansaitusti.
Lukemat 4-7 eivät jätä mitään arvailujen varaan. Vierasjoukkue oli tänä iltana joka osa-alueella parempi, toki Jarkko Monthan nakkisormien maalilla torjui hyvin, mutta Tuomas ”Tokke” Tokila oli suorastaan maaginen. Yhtään takaiskumaaleista ei voi laittaa Token piikkiin. Mainiona kuriositeettina maalivahtipelistä mainittakoon vielä Hesen vetäminen pakasta torjumaan rankkaria ottelun 1. erässä ja nimenomaan vielä torjumaan se!
Kotijoukkueen onnistujia olivat tänään siis koko mukana ollut 17 soturin JOUKKUE. Lisäarvoa toki tuovat Nurmelan Jarkon hattutemppu entistä seuraansa vastaan. Paunon neljä maalisyöttöä ja Aurosen Joonan tekemä ottelun avausmaali, myöskin entistä seuraansa vastaan. Reijosen Jepan upea soolomaali syötönkatkoineen, kentän läpi purjehtimisineen ja maalivahdin hassuttamisineen. Listaa voisi onnistujista jatkaa pitempäänkin…
Viimeistelyharjoituksissa fläppitaululle piirretty paineistaminen vastustajan oikealla pelaaviin puolustajiin onnistui kympin arvoisesti, samoin koko punaisen joukkueen karvaaminen ja puolustusasenne olivat huippuluokkaa. Henkilökohtaisten virheiden määrä oli tippunut murto-osaan niistä peleistä, joissa oltiin täysin purjeissa.
Sarjataulukon jumbosijalta pois nouseminen olkoon symbolinen merkki koko joukkueen tason noususta. Joukkueena nämä pelit voitetaan ja kaikki on vielä omissa käsissä. Harhaisia tulevaisuudenkuvitelmia ei kannattane alkaa viljelemään, mutta mutta…
Penkin taakse palasi tuttu mies vuosien ja vuosikymmenten takaa, tv:stäkin tuttu A. Ruokonen. Peliin ja hetkeen heittäytymistä ei voi kuin ihailla. Rispektii iso A.