Edustuksen treenikesä alkanut – hyvältä näyttää!

Josban edustusjoukkue on aloittanut kesäharjoittelun hyvissä ajoin. Noin kuukausi sitten koottu treenirinki on saanut harjoiteltua läpi toukokuun ja alkukesän hyvällä miesvahvuudella ja ilmeellä. Uusi fysiikkavalmentaja Pasi Kinnunen on nostanut fysiikkaharjoitusten vaatimustason korkealle ja tuonut uudentyylisiä harjoitteita voimaharjoitteluun.

Joukkueen lajiharjoituksissa on nähty nopeaa ja iloista salibandyä, mikä on miellyttänyt pelaajia sekä valmennusta. Vaikkakin joukkue on harjoitellut määrällisesti paljon, on pelin ja tekemisen laatu pysynyt erittäin hyvänä, mikä povaa hyvän pohjan kesän tuleviin harjoituksiin ja sarjakauden alkuun.

Mitä mieltä pelaajat ovat olleet? Pieni haastattelu missä mukana joukkueen nuorempaa kaartia edustava Niklas Räty ja joukkueeseen ensi kaudeksi palaava Henrik Kinnunen.

’’Nikke’’, miltä on treenaaminen tuntunut? Missä on onnistuttu ja missä on parantamisen varaa?

-Mukavaa on ollut, kaikki on ollut hyvin mukana ja turhaa kitisemistä ei olla nähty. Ollaan saatu treenit hyvin rullaamaan jo loppukeväällä ja kaikki on tehnyt parhaansa treeneissä. Ei tule mieleen mitään parannettavaa.

No, entäs ’’Heku’’, löytyykö mietteitä uudesta fysiikkavalmentajasta Pasista ja hänen pitämistään treeneistä?

-Kokenut kaveri, pitää helkkarin kovia treenejä, eikä päästä ketään helpolla, mikä on todella positiivista. Saa ainaki lähtee treeneistä tietäen, että nyt on tehty jotakin kehittävää.

Ja vielä molemmille, millainen henki ja tekemisen meininki joukkueessa tällä hetkellä on?

Nikke: -Henki on hyvä, yhtenäinen ja kaikki puhaltaa hyvin yhteen hiileen. Kahtiajakoa joukkueessa ei olla nähty, ja vaikka joukkue on ollut vasta lyhyen aikaa kasassa, on yhteishenki erinomainen. Hyvä, että joukkue on saatu kerrankin näin ajoissa kasaan

Heku: -Tekemisen meininki on ollut tosi hyvä, oon ollut yllätynyt osallistujien suuresta määrästä ja nuorten sitoutumisesta. Yhteishenki on jo hyvällä mallilla, ja se vielä varmasti paranee kun päästään tutustumaan kesän aikana paremmin.