Edustuksen kapteenisto valittu

Miesten edustusjoukkueen kapteenisto on valittu pelaajien äänestyksellä. Lykynlammella pidetyn treenipäivän jälkeen pelaajat äänestivät kapteenin sekä kaksi varakapteenia. Joukkue valitsi melko yksimielisesti kapteeniksi puolustaja Juho Väisäsen ja varakapteeneiksi Niklas Rädyn sekä Markus Otrosen.

Juho, sinut valittiin yksimielisesti joukkueen kapteeniksi. Millaisilla mietteillä otat uuden haasteen vastaan? Oliko valinta yllättävä?

-Juu niinhän tuossa kävi että ukot oli yksimielisiä asiasta. Fiilikset on todella hyvät kyllä valinnasta! Aikamoinen tunneryöppy siinä sisällä tuli kun Antti julkisti tuloksen äänestyksen jälkeen! Kiitos ukoille vaan luottamuksesta. Kyllä tää juttu menee aikalailla kovimpii mitä miulle on tässä uran aikana tapahtunu. Ite oon miettiny tota kapteenin hommaa siten että miun pitää olla esimerkkinä äijille reeneissä ja peleissä. Eli teen vaan oman hommani nii hyvin kun pystyn nii se tarttuu muihin ja luon sellasta hyvää ilmapiiriä. Kyllähän tämmönen yllättää varmasti aina ihan jokaisen joka tämmösen kunnian saa. Kyllä mie salaa olin itekseen miettiny että olis kyllä nättiä olla kapteenina tälle jengille, mut en uskaltanu liikoja toivoo. Tässä pääsee kuitenkin aika kovien ukkojen jatkoks kellä on tuo nauha ollu kädessä Josbassa kuten esim. Puskan Perttu ja Ketosen Markus.

Mitä mieltä olet varakapteeneistasi, Nikestä ja Markusta?

-Eipä ois varmaan voinu kovempia ukkoja tuohon kapteenistoon toivoo! Markku on joukkueen kokenein äijä ja VANHIN. Nikke on taas nuorempaa kaartia ja sillä on kokemusta kapteenina olosta junnuista ja tekee pyyteetöntä duunia joukkueen eteen! Uskon et tällä kapteenistolla ja ennen kaikkee tällä joukkueella hyvä tulee!