Edustukselle viisi uutta sopimusta!

Josban edustusjoukkueen kokoaminen etenee hyvää tahtia ja nyt onkin aika julkaista lisää sopimuksia. Tommi Puustinen palaa punamustiin Tampereen Kooveessa vietetyn kauden jälkeen. Jos ”Toma” on monille jo vanha tuttavuus ovat seuraavat kaksi nimeä varmasti uusia. Hallitsevasta mestarista SPV:stä Josban vahvuuteen liittyy hyökkääjä Juho Väisänen, Loviisan Torista Josba-paitaan puolestaan vaihtaa puolustaja Tommi Kivilehto.

Joukkue on myös tehnyt jatkosopimukset jo vuosia joukkueen runkopuolustajiin kuuluneiden Niko Kejosen ja Tomi Lautasen kanssa. Edustus neuvottelee vielä ainakin kolmen kenttäpelaajan ja yhden maalivahdin kanssa. Heidän nimistään löytyy yhteensä ainakin seitsemän a-kirjainta ja kaksi y:tä. Näistä lisää jo mahdollisesti seuraavan parin viikon aikana.

Samin avuksi valmennukseen on saatu Henri Lomu, joka tullut tunnetuksi ennen kaikkea jalkapalloilija Lauri Dalla Vallen fysiikkavalmentajana. Lomu on myös nähty pelaajana Josban paidassa kaudella 2004-2005. Josban tiedottajana aloittaa Lauri Havukainen (eli siis minä :P). Josba muuten täyttää tänä vuonna ”vaivaiset” 25-vuotta ja tätä tullaan kauden aikana juhlistamaan monin eri tavoin.