Edustuksella edessä kahden kotipelin viikonloppu

 

Josban edustusjoukkueen otteita pääsee seuraamaan tänä viikonloppuna peräti kahdesti. Lauantaina Joensuuhun vierailemaan saapuu nuori ja potentiaalinen Tapanilan Erä. Sunnuntaina vastaan puolestaan astelee vieras Raumalta, SalBa. Molemmat ottelut pelataan Joensuu Areenassa ja ne alkavat klo 17.
Tapanilan Erä on aloittanut kautensa vaisusti tasoonsa nähden. Sarjassa yhdeksäntenä majaileva helsinkiläisjoukkue on maksanut Josban tapaan alkakauden ajan opintovelkojaan, mutta on nyt alkanut heräämään peleihin. Tästä tuloksena 9-7-voitto Nokian KrP:stä keskiviikolta.
Sunnuntain vieras, SalBa tulee nyt ensimmäistä kertaa pelaamaan Joensuuhun. Kuten liiganousijoilla yleensä, on myös raumalaisten alkukausi ollut vaikea. Josban edellä sarjan toiseksi viimeisenä oleva SalBa on raapinut peleistään kaksi voittoa ja tasapelin. Viimeisimmän voittonsa joukkue otti mestarisuosikki SPV:stä torstaina, mikä kertoo sen että raumalaisiakaan ei kannata sarjassa kevyesti ottaa. Tänä viikonloppuna Josballa on kuitenkin oiva mahdollisuus kasvattaa pistepottiaan neljällä pisteellä ja samalla nousta sarjan jumbosijalta.

 

Josba – Erä

Seuraa heitä:

Lauri Kapanen, hyökkääjä. Maajoukkuelaituri Kapasen alkukausi oli muun joukkueen mukana vaisu, mutta ilmeisesti kisoihin valmistautuminen on nostanut myös hänen liigavirettään. Nokiaa neljälle pisteellä (1+3) kurittanut maalinsylkijä on joukkueensa yksi iso palanen myös lauantain ottelussa.
Eero Nuutinen, hyökkääjä. Vasta 17-vuotias Nuutinen teki läpimurtonsa liigassa jo viime kaudella. Huikean maalivainun omaava nuori mies on tällä hetkellä Erän sisäisessä pistepörssissä neljäntenä tehoillaan 6+2.

 

Josba – SalBa

Seuraa heitä:

Janne Hyvönen, hyökkääjä. Raumalaisen vielä suhteellisen tuntemattomasta ryhmästä esiin nousee etenkin joukkueen kärkipelaajiin kuuluva Janne Hyvönen. Viime kaudella 55 pistettä Divarissa iskenyt mies on ollut myös ensimmäisellä liigakaudellaan vireessä tehoin 8+9.
Joni Rokosa, puolustaja. SalBan ykköskentän pakkina viilettävä Rokosa oli viime kaudella yksi joukkueen liiganousun avainpelaajista. Rokosa antoi kolme maalisyöttöä torstaina SPV:tä vastaan.