Edustuksella edessä ensimmäinen tuplaviikonloppu

Josban edustusjoukkueen vastus pahenee kertarysäyksellä tulevana viikonloppuna. Kahdessa ottelussa miehet kohtaavat peräti kaksi mestarikandidaattia peräkkäisinä päivinä. Ensin lauantaina joukkue matkaa Esport Oilersin vieraaksi Espooseen, jonka jälkeen sunnuntaina kohdatavaan SPV kotona. Helppoa ei siis tule tänä viikonloppuna olemaan kolmella tappiolla kautensa aloittaneella Josballa.

Oilers – Josba

Oilers jatkoi kesällä jo pari kautta jatkunutta trendiään: vahvistumista pelaajamarkkinoilla. Seura tyhjensi TPS:ää kolmella pelaajalla, joista etenkin hyökkääjä Teemu Aaltosen kanssa saa olla varovainen. Tähän kun lisää jälleen vuotta vanhemmat öljyputken omat kasvatit, tähtinään Casper Pfitzner ja Matias Kaartinen, voi lauantain ottelusta odottaa vähintäänkin haastavaa. Josba ja Oilers kohtasivat edellisen kerran harjoistuskaudella elokuussa, jolloin joukkueet pelasivat tasan 9-9, Imatralla. Johtuen öljymiesten pelitavasta, paljon maaleja on odotettavissa myös tällä kertaa. Nyt jos koskaan on Josban vuotava oma pää saatava tukittua.

OILERS – JOSBA KOKOONPANOT JA OTTELUTAPAHTUMAT

Oilers – Josba
La 11.10. klo 17
Tapiolan urheiluhalli

Josba – SPV

Sunnuntain vastus SPV näyttää viime kauden ”sukelluksen” jälkeen jälleen erittäin vahvalta ja ei olisi mikään yllätys jos poika palaisi keväällä Seinäjoelle. Fysiikaltaan ja juoksuvoimaltaan liigan kovin porukka luottaa hyökkäyspäässä etenkin Sami Kosken ja Mikko Kohosen pistetehtailuun, mutta joukkueesta löytyy leveyttä joka rintamalla. Erik Härkönen, Jani Hankkio ja Juha Kivilehto ovat vain muutamia nimistä, jotka voi nostaa esiin. Josba ei ole ollut viime vuosina SPV:lle helpoimpia vastuksia: kahtena viime kautena runkosarjakohtaamiset ovat menneet tasan 1-1. Tälläkin kertaa peliveljet ovat täysin kaadettavissa, kunhan oma peli saadaan kuosiin. Ottelu alkaa sunnuntaina klo 17. Otteluisäntänä tapahtumassa toimii Intersport Erä-urheilu.
Muistakaa myös B-junioreiden SM-sarjan kotiavaus Kooveeta vastaan sunnuntaina ennen edustuksen peliä. Ottelu pelataan Areenassa klo 14 alkaen ja siihen on ilmainen sisäänpääsy. Tule kannustamaan B-pojat kolmanteen perättäiseen voittoon.

Josba – SPV
Su 12.10. klo 17
Joensuu Areena