Edessä rankka viikko

Josban edustusjoukkueella on edessä kauden kovin rypistys tähän mennessä. Kalenterissa on neljä peliä yhdeksään päivään. Divarissa pelataan kolme runkosarjan matsia ja putken päässä Suomen cupin ottelu Happeeta vastaan.

  • Tärkein asia on, että harjoittelu ja lepo on suunniteltu fiksusti, ja kaikki pelaajat toteuttavat sen, alleviivaa kapteeni Juho Väisänen.

Päävalmentaja Sakari Salmela muistuttaa, että hyvä pohjatyö on nyt tarpeen.

  • Koostumuksen leveyttä mitataan. Samoilla kolmella kentällä ei voida mennä kaikkia pelejä, vaan pelaajia pitää kierrättää. Näitä varten ollaan kesällä toki treenattukin, mutta onhan tuo kova rutistus, Salmela myöntää.

Väiski vakuuttaa, että jalkaa riittää.

  • Pidetään huoli, että kaikki on pelillä aina mieli virkeänä. Kunto meillä varmasti kestää, mutta varsinkin vierasreissuilla on pidettävä fiilis korkealla ja ajatus kirkkaana.
  • Pelimatkoilla joukkue yleensä myös tiivistyy. Hyvät huoltotoimenpiteet pelien jälkeen ovat tärkeitä, Sakke linjaa.

Reilun viikon aikana Josballe osuu peräti kolme peräkkäistä divaripeliä vieraskentillä. Vastassa ovat Hawks, Rangers ja Welhot. Suomen cupissa arpa suosi punamustia, kun fortuna heitti kotiluolaan Areenalle Happeen liigajoukkueen.

  • Siellä on tämän rypistyksen aikana tarjolla yhdeksän pistettä ja kirsikkana kakun päällä huikea Suomen cupin peli, Väisänen hehkuttaa.
  • Välipäivinä ei pidetä kuin kahdet harjoitukset ensi tiistaina ja perjantaina. Muuten levätään, Salmela lupaa.