Edari Pohjanmaan kiertueelle

Kuvateksti: Josba lämmittelee seuraavan kerran Pohjanmaalla.

 

Josban miehet suuntaavat viikonloppuna Limingan ja Vaasan vieraiksi. Divarikauden ensimmäinen vierastupla on heti pitkän matkan takana. No, lohdutukseksi voidaan todeta, että lyhyen matkan viikonloppuja ei ole olemassakaan tällä kaudella.

Josba kohtaa lauantaina Limingan Niittomiehet Kempeleen Zemppi-Areenalla vasta kello 18.30 alkaen. Matkaan lähdetään kuitenkin hyvissä ajoin.

– Pitkä matka, pakko jaloitella matkalla, kapteeni Juho Väisänen perustelee.

Sunnuntaina reissataan Oulun yöpaikasta Vaasaan taas satoja kilometrejä. SB Vaasa tulee vastaan jo kello 16.00. Paikkana Botniahalli Mustasaaressa.

Avausviikonloppuna Josban peleissä mediahuomion varastivat aivan muut kuin urheilulliset asiat. Josban mainio ylivoimapeli ja tehokas alivoimapeli toimivat suorastaan murskaavan hyvin molemmissa otteluissa, mutta jäivät vähälle huomiolle.

– Ei ole väärin voittaa ottelu ylivoimalla, päävalmentaja Santeri Raatarila huomauttaa.

Josba lähtee tulevan viikonlopun peleissä parantamaan 5/5 -peliä tasaviisikoin.

– Se pitää saada kuntoon ja päästä hallitsemaan peliä. Pitää rauhottaa ja päästä vaihtamaan pallon kanssa, tehdä vaihto helpommaksi seuraavalle kentälle, Väisänen pohtii.

Josba pääsee matkalle parhaalla mahdollisella miehistöllä. Joukkueessa ei ole tällä hetkellä sairastelua eikä vakavia loukkaantumisia.