Divarin runkosarjassa jäljellä 10 peliä

Kuvateksti: Kummitteleeko Josban harjoituksissa? Ei, Ahokas ja Auronen tavoittelevat vain reikäpalloa.

Josban edustusjoukkue jatkaa divarissa vieraspelien tahkoamista tammikuussa. Tulevana viikonloppuna vastassa ovat Liminka ja Nurmo.

Parin viikon päästä matkustetaan pääkaupunkiseudulle HIFK:n ja Erä Akatemian vieraaksi. Tammikuun ainoa kotipeli on 15. päivä Porin Karhuja vastaan.

Sen jälkeen Josballa on peräti yli kolmen viikon ottelutauko. Runkosarjan lopussa Josballa on kolme kotipeliä helmikuussa ja kaksi maaliskuun alkupäivinä.

Otteluohjelma on mikä on, siihen ei kannata uhrata liikaa ajatuksia. Tärkeää on saada fokus harjoitteluun, peliin ja niihin ottelun osa-alueisiin, joita pitää kehittää, päävalmentaja Antti Ruokonen muistuttaa.

Joukkueeseen on liittynyt joulun jälkeen varusmiespalveluksesta vapautuneita pelaajia ja viisikkoharjoittelu saadaan toden teolla käyntiin. Miinuspuolella on jälleen useita loukkaantumisia.

Juuso Lehtiniemi, Veeti Naakka ja Markus Otronen kärsivät jalkavammoista ja ovat sivussa ainakin toistaiseksi. Eetu Lehtiniemen jalkavamma haittaa myös pelaamista ja täysipainoista harjoittelua. Kimi Honkasen kuntoutuminen on kesken.

– Loukkaantumiset ovat rasittaneet meitä koko kauden. Tosin urheiluun kuuluu myös, että harvoin saadaan pelata aivan terveellä ja täydellä miehistöllä. Toiveissa kuitenkin olisi, että muutama mies saataisiin pelaavaan kokoonpanoon sairastuvaltakin eikä enempää jobinpostia tältä sektorilta tulisi.

Josballa on divarin runkosarjassa jäljellä 10 peliä ja jaossa on vielä 20 sarjapistettä. Divari jäi joulutauolle ennätystasaisena. Esimerkiksi sijoilla 7-13 seitsemän joukkuetta kärkkyy paikkaa pudotuspeleihin kolmen pisteen sisällä.