Divarimiehistö vahvistaa Josban A-junioireita

Josban Divarijoukkueesta siirtyy 11 vuonna 1996 syntynyttä pelaajaa vahvistamaan Josban A-nuorten SM-sarjassa pelaavaa joukkuetta.

– Pelaajat siirretään Josba Junioreiden nimiin ja samalla tämä järjestely mahdollistaa heille rinnakkaisedustuksen Divarissa, tarkentaa edustusjoukkueen päävalmentaja Antti Ruokonen.

A-junioreihin siirtyvät Jere Sivonen, Joona Kettunen, Veeti Naakka, Juuso Lehtiniemi, Eetu Lehtiniemi, Ville Nevalainen, Miro Kämäräinen, Niklas Räty, Aleksi Ahokas, Eemeli Ruokonen ja Eetu Kuittinen.

Jo aiemmin A-junioreissa ovat rinnakkaisedustuksella pelanneet Samu Juvonen, Mikko Komulainen, Aapo Hämäläinen ja Eetu Sorvali.

– Josba ry ja Josba Juniorit tiivistävät yhteistyötään. Tällä järjestelyllä mahdollisimman moni juniori-ikäinen pääsee pelaamaan myös SM-tason junioripelejä. Tietenkin tässä halutaan turvata myös SM-sarjapaikka, Ruokonen huomauttaa.

– Tästä järjestelystä sovittiin alustavasti jo kauden alussa ja nyt takaamme yhä laajemmin A- ikäisille paremman liikkuvuuden Divarin ja ASM -joukkueen välillä. Tämä tuo tarvittavaa joustavuutta ja laajuutta ASM -joukkueeseen, kun menemme kohti kevään ratkaisuhetkiä, Josba Junioreiden puheenjohtaja Jarkko Ronkainen korostaa.

Tarkoitus on Ronkaisen mukaan entisestään tiivistää valmennusyhteistyötä Divarin ja vanhempien juniori-ikäluokkien sekä naisten valmennuksen kanssa.

Divarijoukkueen osalta rinnakkaisedustuksen hakeminen vaikuttaa ensi sunnuntain otteluun Erää vastaan, koska viisi ensimmäisessä vaiheessa siirtyvää pelajaa on sivussa kokoonpanosta karanteeniviikon vuoksi.

– Pelaajien siirtymistä tarkastellaan jatkossa aina ottelukohtaisesti, Ruokonen toteaa.