Divari tiivistyy – Loviiisa vieraana sunnuntaina

Kuvateksti: Kapteeni Juho Väisäsen joukkue on intoutunut hyvään lentoon.

Divarissa pelataan lauantaina ja sunnuntaina yhteensä kahdeksan ottelua ja runkosarjan ratkaisut lähestyvät. Joukkueilla on pelaamatta 3-5 ottelua ja sarjatilanne on yhä erittäin tasainen. Sarjassa lähes kaikki asiat ovat yhä auki.

Hyvään nousukiitoon alkuvuonna innostunut Josba kohtaa sunnuntaina Areenassa sarjakolmosen Loviisan Torin. Syyskierroksella Loviisa oli kotonaan maalein 5-4 parempi, ja peli olisi voinut kääntyä miten päin tahansa.

– Tasainen peli on nytkin luvassa. Loviisalla on vaarallisia ja kokeneita pelimiehiä. Luotan siihen, että meidän viime aikojen hyvä pelihuumori ja kurinalaisuus yhdistettynä kotiyleisön tukeen tekee meistä ikävän isännän vieraille, valmentaja Santeri Raatarila pohtii.

Josban potilasklinikalla on yhä turhan runsas miehitys, mutta pientä valoa loukkaantumislistaan on kuitenkin jo saatu runkosarjan viimeisille kierroksille.

Kevätkierroksella Josba on saalistanut viisi voittoa ja kärsinyt yhden maalin tappion.

Sunnuntaina kannattaa taas pukea punaista päälle ja marssia Joensuu Areenalle, Josba-Loviisa käynnistyy kello 17. Josban kahvio palvelee Areenan kakkoskerroksessa jo 16.30 alkaen. Tervetuloa.