D2-05 harjoituspeliturnaus 26.8. Vaajakoskella

D2-pojat kävivät hakemassa arvokasta pelikokemusta Vaajakosken liikuntahallilla mustan ja punaisen joukkueen voimin. Turnauksessa olivat edustettuina O2 JKL, MuurY, SPV, Hatsina, Nokian KrP ja Josba. Otteluiden kesto oli 2×15 min. Tällä tavalla kaikki joukkueet pääsivät pelaamaan enemmän pelejä uusia joukkueita vastaan niin, että turnauksen kokonaiskesto ei venynyt kohtuuttoman pitkäksi.

Tässä Josban pelien tulokset:
O2 JKL valkoinen – Josba musta 9 – 4
SPV – Josba punainen 1 – 4
MuurY – Josba musta 8 – 1
O2 JKL musta – Josba punainen 4 – 5
Nokian KrP – Josba musta 4 – 5
O2 JKL valkoinen – Josba punainen 4 – 12

Josban musta joukkue oli vahvistettu yhdellä kentällisellä D1-joukkueen pelaajia ja maalivahdilla. Lisäksi mukana oli pelaamassa yksi E1-joukkueen ja yksi E2-joukkueen pelaaja. Pojat taistelivat hienosti kaikki 3 peliä. Joukkue venyi hienoon voittoon Nokian KrP:tä vastaan kahden tappioon päättyneen pelin jälkeen. Se jätti kaikille joukkueen pelaajille hyvän mielen kotiin vietäväksi.

Josba punainen taisteli niin ikään hienosti kaikki pelinsä. Saldoksi tuli 3 voittoa, mutta kaikki ottelut olivat kovia vääntöjä, ja pojat saivat peleistä paljon hyvää pääomaa tulevia sarjapelejä silmällä pitäen. Etenkin O2 JKL mustaa joukkuetta vastaan punnittiin poikien tahtotila. Siinä olimme vielä 4 – 2 tappioasemassa 2. puoliajan loppupuolella, ja pojat saivat käännettyä pelin niukkaan, mutta pelillisesti ansaittuun 4 – 5 voittoon. Henkisenä lopputuloksena molemmille joukkueille jäi hyvä fiilis kaikilta osin hienosta turnauspäivästä. Tästä on todellakin hyvä jatkaa kohti uusia haasteita!