D2-01 alueloppuhuipentumissa valkoinen pronssille ja punainen neljänneksi

Pienien päivitysvaikeuksien jälkeen D2-01 tuloksia.

Alueloppuhuipentuma, Rantakylä, Su 6.4. kaikki tulokset.

12:00 Josba valkoinen – TopTeam, 5-6
13:15 VoiKu Black – Leba-96 spades, 8-4
15:30 Pronssi Josba valkoinen – Leba-96 spades, 6-4
16:45 Finaali TopTeam – VoiKu Black, 8-5

Josban valkoinen otti hienosti pronssia D2-01 ikäluokan alueloppuhuipentumasta, joka järjestettiin Joensuun Rantakylässä.

Melko lähelle loppuotteluakin päästiin, mutta Savonlinnan Top Team meni yhden maalin erolla pelaamaan kirkkaimmista mitaleista.
Kun Lappeenrannan VoiKu kukisti LeBan, menivät kultapeliin VoiKu ja Top Team, joista toppilaiset ottivat peräti kolmannen aluemestaruuden putkeen. Vakuuttava putki.
Pronssipelissä Josba kohtasi paikallisvastustaja LeBan, joka oli Josbaa selkeästi paremmin hereillä pelin alussa. Muutamassa minuutissa taululla komeilivat 0-2 johtonumerot LeBalle. Josban valmennus päätti herätellä poikia aikalisällä. Se auttoi ja Josba pääsi peliin mukaan, vaikkakin LeBa pysytteli edelleen sitkeässä johdossa.

Ottelun kannalta tärkeä käänne tapahtui aivan toisen erän lopulla. Silloin Josba teki erikoistilanteesta niin sanotun pukukoppimaalin. Pelikellon näyttäessä aikaa 29.59 tilanteeksi kaventui 3-4. Erätauon jälkeen josbalaiset lisäsivät höyryä ja menivät ensimmäistä kertaa johtoon noin viisi minuuttia ennen loppua. Johtoasemasta ei enää luovuttu, kun se oli kerran saatu.

Näin Josban valkoiselle alueloppuhuipentumasta hienosti pronssia.
Pronssijoukkueesta kuvan ehti napata huoltaja Juse, ennenkuin pojat hävisivät pukukoppiin ja kuka minnekin. Pronssi maistui!

Haastajafinaalissa Kontiolahdella (Su 6.4.) Josban punainen sijoittui kahden tiukan pelin jälkeen lopulta neljänneksi.

12:00 Josba punainen – SB Heinola, 7-8 ja.
13:15 PHSB – LeBa-96 Hearts, ?
15:30 Pronssi Josba punainen – Leba-96 Hearts, 5-8
16:45 Finaali SB Heinola – PHSB, ?

Savo-Karjalan ja Kaakkois-Suomen kaikki D-E-jun loppuhuipentumat ja haastajafinaalit:Tästä