C2 SM- sarja jatkui sunnuntaina Enon liikuntahallissa.

Vieraaksi Enoon saapui Josbalaisten lisäksi Tapanilan Erä Helsingistä. Jos eilen soi päässä Yup:n tämä päivä oli huono päivä, niin kyllä tänään toteutui tekstin jatko, ” mutta huominen on parempi. ”Olipa hyvä keli ja Josbalta hyvä peli. Erä oli eilisessä pelissä kylvettänyt vastustajaansa peräti 18-3, tiedettiin että kaveri tulee koko rosterillaan ja hyvällä ilmeellä tänäänkin vastaan. Erän tekemisen laadukkuus ja ammattimaisuus näkyy kyllä kaikessa heidän tekemisessään, myös kentällä. Erä pelaa kovaa mutta rehdisti, joukkue on täynnä urheilijoita joiden fokus on hyvässä tekemisessä ja suorittamisessa kentällä.
Ensimmäinen erä oli Josbalta vahva. Tuntui ettei ainakaan oltu jäljessä millään osa-alueella, pallo ja miehet liikkuivat tänään sovitulla tavalla. Kymmenennen peliminuutin kohdalla Josba meni 1-0 johtoon. Tätä riemua kesti tänään neljä minuuttia, kun Erä toi pelin tasoihin alivoimalla. Tämä jäi myös ensimmäisen erän tulokseksi.

Jos eilen toinen erä oli suorastaan painajaismainen, niin tänään toinen erä oli ehkä kauden vahvimpia. Tosin toisen erän alkuun Tapanila meni 2-1 johtoon vain 25 sekunnin pelin jälkeen. Mutta tämän jälkeen omalla hyvällä tasollaan pelanneet Josbalaiset vastasivat neljästä seuraavasta maalista, aivan kuin hurmoksessa pelaten. Samanlaista peliä, jossa mukana vahva taistelutahto ja itseluottamus, nähtiin edellisen kerran alkukaudesta. Peli oli Josballe 5-2 ja Erä vaihtoi tässä vaiheessa maalivahtia. Toisen erän loppuun Tapanila kuitenkin kavensi tilanteeksi 5-4, vahvojen ja laadukkaitten viimeistelyjen ansiosta. Taitoa, vahvuutta ja nopeutta Erässä kyllä riittää.

Kolmas erä. Tällä kaudella ne ovat olleet meille vaikeita. Mutta koko kauden korostettu pelistä oppiminen toimi tänään hienolla tavalla. Tänään pelaajat keskittyivät olennaiseen, pysyttiin pois jäähyboxista ja pelattiin niin kuin oli sovittu. Tänä viikonloppuna alivoima toimi 100 %, kolmannessa erässä onnistuimme nollaamaan Erän vaarallisen ja taitavan ylivoiman. Ajassa 49.45 kaukaa lähtenyt kantti toi jälleen arvokkaan onnistumisen ja lisäsi etumatkaa jälleen kahden maalin verran tilanteeseen 6-4. Tämän jälkeen huomasi että pojat halusivat voittoa ja päättää kauden voittoon. Peitolla oltiin koko ajan ja jalkaa ei säästelty kumpaankaan suuntaan. Ottelussa ei nähty enää lisäosumia ja peli ja kausi päättyi Josban 6-4 voittoon.

Koko kauden ajan olemme korostaneet sitä, että sarja on tasainen ja erot joukkueiden välillä ovat pieniä. Tänään sarjataulukon mukaan kohtasivat sarjan ykkönen ja viimeinen. Mutta tosiaan tuo taulukko ei kerro kaikkea (mitään) itse peleistä ja joukkueista. Yleensä sarjan ottelut ovat olleet mukavan tasaista vääntöä ja ovat voineet päättyä miten päin tahansa. Tänään, kauden viimeisessä ottelussa, meille voitto oli suurempi kuin Erällä tappio. Kausi on aina mukava lopettaa voittopeliin. Sen lisäksi tämä ”päänahka” antoi lisää itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen. Tuntui myös siltä, että tämän päivän peli pesi pois monta katkeraa pettymystä ja harmitusta kauden ajalta. Kiitokset Erälle hienosta pelistä! Myös katsomossa oli tänään ääntä ja tunnelmaa aivan eri tavalla, tämä päivä oli hieno päivä!