C2-99 peleillä Kuopiossa 26.1

C1-98 aluesarjaa jatkettiin Kuopion Kallaveden parketilla, jossa vastaan asettuivat HIF Joroisista ja Into Lieksasta.

Ensimmäisen ottelun alkuvaiheessa jo huomasi, että nyt mennään kovaa ja vihellyksiä ei kuulu kuin piiputtaneiden pelaajien keuhkoista… HIF taitaa olla fyysisin porukkaa tässä sarjassa. Jatkuvia mailaanlyöntejä tuli peräjälkeen, jostain syystä kakkoset jäivät vielä tulematta. Mentiin parin minuutin jälkeen johtoon, mutta kaveri kuittasi parissa minuutissa tilanteeseen 2-1, joka oli erän lopputulos.

Toisessa erässä meillä oli maalipaikkamme, mutta kaveri oli terävämpi ja sai pari helpohkoa maaliakin 16 sekunnin sisään sekä siitä minuutin päästä vielä yhden. Toinen erä päättyi HIFfin 1-5 johtoon.
Toisen erän lopussa sattunut ”yli kolaaminen” aiheutti meidän ja tuomareiden välillä rakentavan keskustelun erätauon alkuun.

Kolmanteen teimme muutoksia sen verran, että peli piristyi selvästi ja puolessa välissä erää saimmekin kaksi kavennusta reilun minuutin sisään. Paikkoja olisi ollut tulla jopa tasoihin, mutta lopun pyörityksestä huolimatta ei tällä kertaa siihen pystytty. Kahdella Y-pelaajalla liikkeellä ollut HIF oli tällä kertaa vahvempi.

12:00 HIF – Josba, 5-3 (2-1, 3-0, 0-2)

Toiseen peliin lähdettiin tavallaan revanssi mielessä kun edelliset kaksi peliä oltiin pelattu Lieksan Innon kanssa tasureita. Viime ottelussa meillä oli lukuisia paikkoja, joista emme onnistuneet ja siitä sisuuntuneena lähdettiin Intoa uudelleen haastamaan. Oli myös uusi peliajatus testattavana.

Ensimmäinen erä meni lähestulkoon meidän hallitessa palloa, mutta kaveri silti aloitti maalinteon puolessa välissä peliä, erän päättyessä 0-1 Innolle.

Toiseen erään palattiin normaaliin pelitapaan ja se tuottikin tulosta heti puolen minuutin sisällä. Paikkoja oli jälleen riittävästi ja paikoista alettiin pikkuhiljaa saamaan palloa myös sisään, erän päättyessä lukemiin 2-1.

Kolmannessa erässä sitten alkoi onnistumisia syntyä laajalla rintamalla ja yv tuotti jopa kolme maalia neljästä ylivomasta. Mikä tärkeintä kuusi eri pelaajaa merkittiin maalintekijöiksi ja pisteille koko ottelussa pääsi yhtä miestä vaille kaikki. Tämä tatsi kun saadaan kantamaan tulevan sunnuntain tärkeälle 99 ylemmän jatkosarjan peleille, niin jälki on hyvää.

15:00 Josba – Into, 8-2 (0-1, 2-0, 6-1)