C2-00 aloitti SM-karsinnat voitolla ja tasapelillä

Josba C2-joukkueen vahvuus on 18 pelaajaa ja 2 maalivahtia. Joukkue on harjoitellut kesän hyvin. Testitulokset ovat parantuneet kaikilla pelaajilla ja harjoituksissa on vallinnut hurtti huumori.

Karsintoihin on valmistauduttu mm. seitsemällä harjoituspelillä. Niissä kohdattiin JosbaLeBa-C1-99, Lappeenrannan NST, Imatran Voima, Kuopion Welhot kahdesti, Lappeenrannan PoNoVo ja Oulun Luistinseura.

Vierumäen lohko on äärimmäisen kova. Ensimmäisenä vastaan asettuu SB Heinola, jota ei ole voitettu vielä kertaakaan aiemmissa kohtaamisissa. Toistaako historia itseään vai ottaako Josba avausvoiton heinolaisista ja miten josbalaiset mittelevät muita joukkueita vastaan?

Karsintaohjelma Josban osalta ja la + su raportti:

La matkaan saatiin 14+2 kokoonpano, josta yksi joutui vielä lopettamaan pelit kesken huonovointisuuden vuoksi. Kesän ahkera harjoittelu näkyi Heinolaa vastaan, josta helpohko voitto. Jokerit pelissä kahden maalin johto vaihtui 5-4 tappio tilanteeseen henkiökohtaisten virheiden seurauksena. Hienon taistelun päätteeksi kuudella kenttäpelaajalla myllyttänyt Josba niittasi yhdeksän sekunttia ennen loppusummeria pallon pömpeliin.

La 23.8
14:30 SB Heinola – Josba, 4-7
17:00 Jokerit – Josba, 5-5

Neljän avainpelaajan puuttuminen näkyi Josban su peleissä. Yhdistelmäjoukkue RSS Panthers / LFT oli harjoitellut kesän 27 pelaajan ringilä, joten vastassa oli kova nippu. Josba sinnitteli ensimäisen erän Panthersien kyydissä häviten sen 0-1 sen jälkeen vastustaja lisäsi vauhtia ja Josba tippui kyydistä häviten pelin 9-1. Josba onnittelee panttereita SM-sarja paikasta!

Viimeninen peli Steelerssiä vastaan… väsy painoi ja kasetti ei kestänyt. Erikoismaininta Josban kapteenille Samu Karviselle joka viimeisteli Josban kaikki kolme maalia! Steelers jatkokarsintaan, joten onnea myös heille. Steelersin pelaajat oli valittu kolmestakymmenestä kesäringissä olleesta.

Vaikka lukemat kahdessa viimeisessä pelissä oli selvät, niin SM-sarja paikka olisi ollut otettavissa, jos kaikki olisi ollut terveenä ja alueellinen yhteistyö olisi saatu käyntiin myös tässä ikäluokassa.

Su 24.8
12:00 Josba – RSS Panthers, 1-9
14:30 Josba – Steelers JSB, 3-10

Josban kausi jatkuu aluesarjassa…