C2-00 haki viisi pistettä ja kärkipaikan

Josba C2-00 haki lauantaina Kuopiosta viisi pistettä.

Josba-Welhot, 3-1.
Josba-Voima Blues, 8-4.
Josba-Hatsina, 5-5.

Matkaan lähdettiin normaalia pienemmällä rosterilla mm. sairastumisten vuoksi. Kuopiossa tosin selvisi, että tilanne oli kaikilla joukkueilla täysin sama.

Päivän avausottelussa tuskailtiin pomppuparketilla 3-1 voitto Welhoista.
Ottelun suurin jännitys oli, pelaako Jami Ruuskanen maalilla harvinaisen nollapelin, mutta taika murtui vain 3-sek ennen loppua.

Voimaa vastaan Josba esitti päivän parastaan. Lataus peliin oli vahva ja hetkittäin hurmos päällä. Varsinkin toisessa erässä pallo ja tossu liikkui ja 7-3 johtoasemasta lähdettiin kolmanteen erään. Siinä Voiman käyttöönottama miesvartiointi sai molempien joukkueiden pelit sekaisin. Kolmas erä nuhjailtiin 1-1, joten koko peli Josballe 8-4.

Hatsina tuli vastaan vain tunti voittopelin jälkeen. Jalka alkoi jo painaa päivän kolmansissa peleissä. Erityisesti pelin viimeiset pari minuuttia olivat päädystä toiseen sahaamista, mutta ilman ajatusta ja maaleja. Molemmat joukkueet näyttivät pelin jälkeen suht´ tyytyväisltä 5-5 -tasapeliin.

Päivän suurin yllätys oli, että turnaukseen sarjajohdosta lähtenyt SB Heinola vei Kuopiosta vain yhden pisteen. Kun vielä muut joukkueet pelasivat ristiin, oli Josballe tuliaisina jatkosarjan kärkipaikka ennen viimeistä, ratkaisevaa turnausta. Sunnuntaina 15.2 on jaossa vielä kaikille 4 pistettä. Joukkueet ovat voittaneet toisiaan ristiin, joten etukäteen ei kannata pohtia sitä, mitkä kaksi joukkuetta etenevät SM Play-offs karsintoihin. Se voi hyvinkin selvitä vasta keskinäisiä pelejä ja maalieroja vertailemalla.

Ohessa muutama kuva, joita klikkaamalla saa niitä suurennettua. Lisätty 9.2.2015 Elina Kantelisen kuvia artikkeliin.

Valmiina Voimaa vastaan.
Valmiina Voimaa vastaan.
Voima -pelin kättely
Voima -pelin kättely

C2st

VT

Vastassa Voima
Vastassa Voima
Voima2
Voima2

Tatu upottaa rankkarin
Tatu upottaa rankkarin
Jaakko antaa vaparin.  Jatkotilanteesta Tatu ja Elmeri juonivat pallon Hatsinan verkkoon.
Jaakko antaa vaparin. Jatkotilanteesta Tatu ja Elmeri juonivat pallon Hatsinan verkkoon.

 

Hatsina_1

Aloitus maalin jälkeen
Aloitus maalin jälkeen