C1 varmisti play-offs paikan ja saa kotiedun

Viikonloppuna kotikentällä otettiin kaksi ratkaisevaa voittoa. Ne varmistivat Josban pääsyn SM Play-offseihin eli kahdeksan parhaan joukkoon.

Josba – GrIFK, 11-3. C1 SM play-offs
Josba – PSS, 9-7.

Grankulla oli ensimmäisen erän ajan täysi vastaantulija Josban mankelissa, mutta sen jälkeen peli tasaantui. Pelistä oli kuitenkin jo suurin jännite mennyt ja aina kun GrIFK teki yhden, teki Josba sitä vastaan pari. Kauniaisten joukkueesta ei ainakaan Joensuun vieraskentällä erottunut varsinaisia syömähampaita. Jos tasainen ja hyvin liikkunut joukkue pysyy kasassa, siitä kuullaan varmaankin vielä tässä ikäluokassa.

PSS:lle oltiin hävitty edellisellä kerralla niukasti 10-9. Nyt osat vaihtuivat. Josba syötti porvoolaisille katkeraa kalkkia, joka näytti hetken merkitsevän viime kauden hopeamitalistien tipahtamista kokonaan pois pleijareista. Steelersin tappio Classicille päästi Porvoon punnertamaan play-offs karsintoihin, aluesarjojen parhaita vastaan.

C1 –alkusarjan ykköslohkosta suoraan Pleijareihin lohkovoittaja Classic (25 p), Josba (20 p) ja Hollola (18 p).

Josban vastustaja selviää noin viikon kuluttua, kunhan karsintavaihe on pelattu läpi ja lohkovoittajat valitsevat vastustajansa. Mahdollisesti Josban vastustaja löytyy kaksikosta Rangers Players (Kirkkonummi) sijoitus 3. tai FBT Karhut (Pori) sijoitus 4.

Josba aloittaa pelit su 24.3 kotonaan ja jatkoon selviää kahdella voitolla. Pelipaikka ja aika selviää myöhemmin.

Josba C1:n kotipeleissä kävi 676 henkeä, eli keskiarvo 96 katsojaa per ottelu. Josba kiittää C1 SM-sarjan suurinta ja äänekkäintä yleisöään!!!

Päättyneen runkosarjan tilanne alla:

C1 SM ST