C1 SM-avausviikonlopusta tappio ja voitto

Josba aloitti C1 SM-sarjapelinsä, tuloksena tappio ja voitto.

Tulokset:
La 24.11 Josba – HU-46, 5-6 (1-1, 2-2, 2-3)

Josba C1:n tie SM-alkusarjassa alkoi Kontiolahdella tiukalla, mutta tasaväkisellä väännöllä Hollolan Urheilijoita vastaan. Hollolan kanssa väännettiin jo viime vuoden SM-sarjassa. Tuolloin keskinäisten pelien voitot menivät 1-1.

Pelin tempo oli Josban alkusarjassa kokemiin verrattuna huomattavan kova. Tämä tuotti jonkin verran ongelmia mm. keskialueen vaarallisina pallonmenetyksinä. Kaksi erää pelattiin tasalukemissa, mutta kolmannessa epäkohteliaat vieraat tekivät yhden osuman enemmän ja veivät sarjapisteet.

Kummallakin joukkueella oli pelissä mahdollisuus kassilliseen lisäosumia, joten esimerkiksi lukemat 10-10 eivät olisi olleet vääryys. Molempien joukkueiden hyvin pelanneet maalivahdit ne tosin estivät ja tolppa torjui kolme Josban vetoa. Vielä muutama sekunti ennen loppua Josballa oli avopaikka iskeä maalin edestä ottelu tasoihin ja jatkoajalle, mutta tällä kertaa näin. Hollola teki maalintekopelissä yhden enemmän, joten pisteet siis Hollolaan.

Plus-miinustilasto Josban osalta kentittäin:
1.kenttä-2, 2.kenttä-2, 3.kenttä+3
Ottelutapahtumat

Su 25.11 Josba – Steelers, 9-8 JA (1-4, 2-0, 5-4, 1-0)

”Kotihallin” peli jännitti josbalaisia sen verran, että pojat olivat pelaajaesittelyssä jäykkiä kuin rippikirkossa. Liekö tämä antanut Steelersille etua, sillä Steelers vei ensimmäistä erää selvästi ja oli kaikessa tekemisessä isäntiä edellä. Ensimmäisellä erätauolla (1-4) näytti Josban näkökulmasta todella huonolta.

Vähitellen Josban peli alkoi rullata ja niin tultiin rinnalle ja ensimmäisen kerran mentiin ohi pari minuuttia ennen loppua, mutta sitten puolestaan Steelers tuli tasoihin.

Josba johti peliä varsinaisella peliajalla vain noin minuutin ajan, mutta jatkoajalla Miika Kososen kaamea pommi Jere Sivosen tarjoilusta, minuutti ennen jatkoajan päättymistä toi täydet pisteet Josballe.

Pelissä nähtiin kovaa tempoa, hienoja maaleja, suuria tunteita, molempien joukkueiden hölmöjä jäähyjä, näyttäviä tarjuntoja ja kovaa taistelua. Paikalla ollut yleisö sai viihdykettä tuutin täydeltä. Toivottavasti Josban kokeilema ottelun live-streamaus netissä välitti tunnelmia myös vastustajan kotijoukoille.

Plus-miinustilasto Josban osalta kentittäin:
1.kenttä-1, 2.kenttä+2, 3.kenttä+/-0
Ottelutapahtumat