C1 SM-sarjaa Classic-Josba 11-5

C1 SM Classic

Ottelutapahtumat Classic – Josba

Josba meni alussa 0-2 johtoon ennenkuin Classicin pojat hokasivat, että pelatakin pitäisi, aloitti takaa-ajon, tuli rinnalle ja meni ohi.

Kolmannessa erässä, noin neljä minuuttia ennen loppua, peli oli tilanteessa 8-5 Classicille ja Josba painosti lievästi. Josban hyökkäys päättyi yläputkiosumaan ja Josban poikien harmitellessa tolppaa, lähti Classic salamannopeaan hyökkäykseen, pisti pallon pömpeliin ja tilanteeksi 9-5. Sen jälkeen peli oli hyvin pitkälti ohi ja Classic kaunisteli lukemia vielä parilla osumalla. Loppulukemat ovat pelitapahtumat huomioiden varsin oikeutetut, sen verran rivakammin Classicin syöttöpeli toimi Josbaan nähden.

Kun joukkueilla on 2-3 peliä jäljellä runkosarjaa, on selvää, että Classic voittaa lohkomme. Sijoille 2.-5. tulevat päätymään jossain järjestyksessä PSS (nyt 16 p.) Josba (16 p.), Steelers (15 p.) ja Hollolan Urheiljat (14 p.).

Josba pelaa kaksi viimeistä runkosarjan peliään kotona. Lauantaina 9.3 Liikuntakeskus Intersportille tulee vieraaksi GrIFK ja seuraavana päivänä PSS (Porvoo). Tervetuloa seuraamaan ratkaisevia pelejä!