C1 div: M-Team – Josba, 13-7 (3-5, 5-0, 5-2)

M-Team – Josba kokoonpanot ja ottelutapahtumat

Sunnuntain iltapeli Ruskeasuolla alkoi vahvassa Josban komennossa. Reilun minuutin pelin jälkeen Matti Karvinen siirsi Josban maalin johtoon Simo Harisen syötöstä. Seitsemän ja puolen minuutin pelin jälkeen Simo Harinen lisää Josban johtoa Rasmus Virkkusen syötöstä. 3-1 Josban johto-osuman teki Eelis Karhapää Rasmus Virkkusen syötöstä. Kuitenkin kahdesta seuraavasta maalista vastasi M-team ja peli oli tasan kahdentoista pelatun minuutin jälkeen. Erän kahteen viimeiseen minuuttiin Josba teki vielä kaksi maalia, ensin Juuso Salomies Onni Kantelinen syötöstä, ja heti perään Tuukka Tykkyläinen vanhanaikaisella Tatu Havulan syötöstä. Ensimmäisessä erässä Josba oli todella vahva, ja vastustaja vaihtoikin maalivahtia toiseen erään.

Toinen erä vastustajalle 5-0.

Kolmanteen erään saatiin taas tsemppi päälle ja aivan heti erän alkuun Tatu Havula kaventaa tilanteeksi 6-8 Veeti Kärki syötöstä. Mutta kymmenen sekuntia tästä ja kylmää vettä Josban niskaan M-Teamin maalin muodossa. Myös seuraavasta maalista vastasi M-team. Ajassa 47.48 Josba kaventaa ylivoimalla, Matti Karvinen laukoo Tuukka Tykkyläisen syötöstä. Josban kiri katkesi M-teamin kahteen salamamaaliin ajassa 52.45 ja 52.58. Lopussa Josba sai painetta ja pyöritystä M-teamin päätyyn, mutta riskin otto kostautui ja vastustaja iski vahvalla jalalla suoria nousuja vastaan ja viimeisteli tuttuun tapaan poikkareista onnistumisia.

Peliin valmistautuminen ja lataus onnistui tänään erinomaisesti. Ensimmäisessä erässä Josba oli selkeästi vahvempi ja vaarallisia tilanteita oli koko ajan vastustajan päädyssä. Toisessä erässä lahjoitetiin vastustajalle ainakin kolme maalia aivan ilmaiseksi ja peli alkoi kääntyä. Kolmannessa erässä Josba sai hyvän hengen päälle kopissa ja vahvan alun, mutta vastustaja sai kuitenkin enemmän onnistumisia ja viimeisteli todella murhaavalla prosentilla omista paikoistaan. Ilahduttavaa oli kolmannen erän karvauksen nostaminen ja paineistaminen, selkeästi viikolla harjoitellut asiat olivat tarttuneen poikien mieleen.

Tappion myötä haaveet sarjan toisesta paikasta murenivat. Josballa on jäljellä kaksi ottelua joissa pelataan sijoituksista 3-6. Kuitenkin jatkokarsintapaikka on siis selvä ja paikka kuuden parhaan joukossa on varmistettu. Ottelut jatkuvat ensiviikon lauantaina 4.3. Savonlinnassa Top Teamin vieraana. Ottelu alkaa klo 15.00.