C-Tytöt avasivat kauden Kouvolassa

 

 

 

C-tytöt avasivat kauden Kouvolassa  Josba – SB Pelicans 12 – 0 (6-0,4-0,2-0) ja  Josba – Sudet 10 – 0 (4-0, 2-0,4-0)

 

Matkaan starttasimme aamusta Josba-bussilla. Iloinen ja latautunut tyttöjoukkue oli matkaan lähtenyt ja pysähdyimme Lappeenrannassa tankkaamassa evästä toisen valmentajan, Anni ”Nakki” Nakarin, lapsuudenkodissa. Tuli tunne, että meitä odotettiin vierailulle, kun vastassa oli koko Nakin lähisuku.

Pirteä ote näkyi tytöillä alusta alkaen kentällä. Vastassa Lahden Pelicans ja jälleen kerran suurimmalle osalle täysin uusi tuttavuus. Kapteenimme Iita Hirvonen täräytti ensimmäisen kerran verkot tötterölle neljän minuutin pelin jälkeen. Maalin syöttäjänä pakkipari Aada Tahvanainen, joka pelasi erinomaisen päivän ottaen huomioon ettei pelejä ole vielä kovin montaa Aadalle kertynyt.

Ottelu oli täysin Josban hallintaa ja kierrätimme tasaisesti vaihdoissa kokeneempaa kaartiamme. Ajassa 38.08 varakapteenimme Sofia ”Sohvi” Pykäläinen päätti lopettaa ottelun 12 maalin erolla. Koko joukkue pelasi super hienon ensimmäisen sarjaottelun. Erityismaininta ottelusta Sohville, joka tehoili hattutempun. Tehot Sohvilla ottelussa 3+2. Myös D-ikäiset Annika Kettunen ja Nea Rova taitelivat mukavat tehot ensimmäisessä C-tyttöjen pelissä. Annika 1+3 ja Nea 2+1. Myöskin D-ikäinen maalivahtimme Susanna Tiainen pelasi hienosti ottaen huomioon, että ottelun painopiste oli koko ajan Pelicansin päässä. Ne harvat tilanteet, mitä tuli, hoiti ”Sussu” mainiosti ja nappasi nollapelin ensimmäisestä C-tyttöjen koitoksesta.

IMG_7915IMG_7920

 

 

Toisessa pelissä vastaan asettuivat Kouvolan Sudet. Sudet olivat pelanneet aiemmin päivällä tasaisen, vähämaalisen ottelun, joka päättyi 1-1. Hieman kokeilimme osan tytön kohdalta uusia pelipaikkoja.

Ottelun alku oli varovaista tunnustelua, mutta jo ensimmäisen erän lopulla saimme pallon vastustajan maaliin kolme kertaa. Nostetaan esiin pelistä kaksi ketjua, joista toinen ”tupu-hupu-lupu”-ketju: Nea Rova-Annika Kettunen-Silja Kuusela. Pallo liikkui tytöillä mallikkaasti ja tällä kertaa ketjun tehoista vastasi Silja Kuusela tehoillen 3+1. Toinen pirteästi esiintynyt ketju oli Vivi Sormunen-Salla Lötjönen-Aada Tahvanainen, joiden yhteispeli toimi myöskin hienosti ja tulosta syntyi. Vivi ja Aada merkkauttivat itselleen ensimmäiset maalit C-tyttöjen sarjassa. Tässäkin ottelussa ”Super” Sussumme pelasi nollapelin.

Pelasimme tänään kaksi peliä JOUKKUEENA. Liikutimme palloa ja onnistuimme maalinteossa 22 kertaa. Tehomerkinnät jakautuivat hyvin monelle tytölle. Pelien jälkeen kopissa ja kotimatkalle ei ollut hiljaista vaan musiikki ja laulu raikui joka autossa.