C-tytöille voitto ja tappio viimeisessä turnauksessa Kuopiossa. Urheilussa osataan myös hävitä, hienoa JOSBA C-TYTÖT

 

ryhma_CZTytot_JosbaZJuniorit_DSC2230edit-744x531

 

C-tytöille voitto ja tappio viimeisessä turnauksessa Kuopiossa. Urheilussa osataan myös hävitä, hienoa JOSBA C-TYTÖT

Josba – Sudet 12-0 , keskeytyksellä toisessa erässä

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa koettiin kauden pahin pettymys, vastustaja oli saanut jostain syystä jalkeille vain 6 kenttä pelaajaa ja pelistä ei saatu edes hyvää harjoitusta seuraavaan tärkeään toiseen otteluun. Maaleja saatiin aivan liian helposti, valmennus yritti saada pelaajia pelaamaan vain palloa, jotta ottelu ei olisi päättynyt 5:ssä minuutissa. Jäi todella paha maku, vaikka voitettiin 12 – 0. Tehot: Silja 4+1, Sanni P 2+1, Iita H 1+0, Sofia 2+0, Noora H 1+1, Anni V 1+1, Annika 0+2, Vilma 0+1, Tiia 0+1, Lotta 1+0, Sanni F 0+1

 

Josba – SB Heinola 3-4 (1-2)(1-0)(1-2)

Toisessa ottelussa oli tiedossa sarjan voitto ja Play-Off paikka. Josban tytöille olisi riittänyt tasapeli sarjan voittoon, mutta peliin lähdettiin voitto mielessä.

Ensimmäinen erä oli Josban tyttöjen hallintaa, alkuun saatiin maali maalin edushässäkästä, Heinolan puolusti tarkasti ja lähisektorin tilanteisiin ei päästy. Josban tyttöjen kovat vedot kauempaa suuntautuivat tällä kertaa enempi ohi kuin yli. Vasta hyökkäyksillä vastustaja teki 2 maalia kylmillään olleen Sussun taakse.  Erä 1-2 Heinolalle, torjunnat Josballe 1 ja Heinola 5.

Toinen erä oli tasaisempi, jonka Josba vei silti 1-0 ja peli tasan. Torjunnat 3 ja 3.

Kolmanteen erään Josban tytöt tasapelin varmistelun sijaan lähtivät voittamaan peliä ja pallo kävi ylärimassa ja pyöri maaliviivalla, onni ei ollut kohdalla ja maalinteko tökki. SB Heinolan loistavasti taistelleet tytöt olivat täysin sillassa ja heidän loistavasti torjuneen maalivahtinsa ja kapteeninsa johdolla löivät lopulta 2 maalia vastahyökkäyksistä minuutin sisään erän puolivälissä. Josba yritti raivoisasti tasoitusta, onnistuen siinä ylivoimalla kyseenalaisen vaihtovirhe jäähyn aikana (jollaisen myös Josba kärsi toisessa erässä ilman takaiskua). Lopussa vedettiin Sussukin pois maalilta ja vielä  3s. ennen loppua veto kohden tyhjää alanurkkaa 5 senttiä ohi meni Play off paikka, mutta onneksi meni hyvälle ja rehdille joukkueelle SB Heinolalle. Torjunnat Heinola 14 ja Josba 3 Tehot: Annika 1+1, Sanni P 1+0, Jenna 1+0, Sofia 0+1, Silja 0+1

Itkuun päättyi tyttöjen kausi, mutta näin jälkeenpäin kuulleena, jotta tytöt olivat käyneet vastustajan pukuhuoneessa onnittelemassa jatkoon mennyttä SB Heinolan tyttöjä. TÄMÄ ON SITÄ URHEILUA, OSATA MYÖS HÄVITÄ.

Tsemppiä SB Heinolalle Play Offiin!!!

T. Jojo