C2 SM – puoliväli saavutettu

8 ottelua takana, 6 edessä. Pistesarake näyttää neljää pistettä, joka oikeuttaa jaettuun jumbosijaan Keiteleen Nujun kanssa. Seuraavilla sijoilla viidessä pisteessä HU-46 & Fosu. Play-off paikkaan oikeuttavalla sijalla 4. on Indians, sekin vain kolmen pisteen päässä. Kaikki on vielä mahdollista.

Pelillisesti SM sarja on mennyt kuin pitänytkin, kehitystä peli peliltä. Tuloksellisesti olisi voinut sujua paremminkin, muutama niukka tappio. Kuitenkin, kaikki on vielä auki ja taistelut pudotuspelipaikoista käy kiivaana, pelejä on pelailtu ristiin rastiin ja tullaan vielä pelaamaankin. Ainoastaan Blackbirds (1.) sekä Tapanilan ERÄ (2.) ovat vakuuttavasti menossa pudotuspeleihin, ellei totaalista mahalaskua tule. Classicin peli on hiukan ailahdellut, joten 9 pisteessä oleva Mansen ylpeys ei ole varma jatkoon menijä, toki vahvasti tällä hetkellä sijalla 3.

Savo-Karjalan joukkueet siis sarjajumboina, tähän voisi puolustuspuheena sanoa, että kovien pelien puute. Se on ratkaiseva tekijä näissä otteluissa, joissa pienet asiat ratkaisevat. Nujun kohdalla tämä on näkynyt suht selvästi, maalin tappioita sekä tiukkoja tasureita.. On totta, ettemme saa omalla alueella riittävästi kovia pelejä, kuten esimerkiksi Etelä-Suomessa.

Mutta ei siitä sen enempää.. Tiukasti tullaan vielä taistelemaan paikasta 8 parhaan joukkoon. Viikonlopun kotiturnauksesta napattiin kauden toinen voitto kun, Hollolan HU-46 kaatui komeasti 8-3. Toisessa pelissä sarjakärki Blackbirds pyöritteli meitä 2-12.

Pelit jatkuvat Hollolassa 10.2, jolloin vastaan asettuu Fosu Forssasta sekä Tapanilan ERÄ.

Josban sisäinen SM pistepörssi Top 5. (pelatut ottelut, maalit, syötöt, pisteet)

  1. Eetu Sorvali (8) 9 + 5 = 14
  2. Santeri Hiltunen (8) 4 + 5 = 9
  3. Visa Pyy (8) 4 + 2 = 6
  4. Aapo Hämäläinen (8) 2 + 4 = 6
  5. Kimi Honkanen (6) 2 + 4 = 6

Muita tilastoja, sarjataulukkoa sekä liveseurantaa voit seurailla alla olevasta linkistä:

http://salibandy.net/kilpailutoiminta/tulospalvelu/c2-pojat-sm-sarja-italohko-tilastototteluohjelma-2012-2013

 

-Jami H-