C-2 kausipaketti & ensi kauden tavoitteet

Josban C-2 juniorit pelasit kuluneella kaudella SM sarjaa ja siellä sijoitus oli (kahdeksan joukkueen) itälohkossa 7. Länsilohkoon verraten Josban sijoitus kokonaisuudessaan oli 13. Suomen parhaiden joukossa.

Kausi oli kaiken kaikkiaan hieno, tavoitehan oli tuo SM sarja. Sieltä saatiin todella hyvää kokemusta tiukoista peleistä ja opettavia tappioita. SM jätti kokonaisuudessaan  toiveikkaan kuvan ensi kautta ajatellen, pleijjari paikka ei ole mahdoton.

Itälohkosta peräti 3 joukkuetta pelasi tänä vuonna mitaleista, Finaali: Blackbirds – ERÄ sekä pronssipeli: TPS – Classic. Lopulta mestariksi kruunattiin Blackbirds Keravalta, hopealle sijoittui Tapanilan ERÄ sekä pronssiset mitalit saalisti TPS.

Josba C-2 kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan sekä toimijoita, jotka mahdollistitte tämän seikkailun auringossa! Onnittelut myös mitalisteille!
Josban SM ottelut:
Keiteleen Nuju – Josba  6-3
Josba – FoSu  8-3
ERÄ – Josba  13-1
Josba – Blackbirds  2-10
Indians – Josba  4-3
Josba – Classic  3-8
Josba – HU-46  8-3
Blackbirds – Josba  12-2
FoSu – Josba  3-2
Josba – ERÄ  2-7
Josba – Keiteleen Nuju  6-5
Classic – Josba  8-7
HU46 – Josba  5-5
Josba – Indians  2-7
Sitten tulevaan kauteen..
Ensi kauden selkeä tavoite on taas SM sarja, pääsy tuonne on tulevana kautena haastava, kun kyseessä on valtakunnallinen karsinta, edellisen alueellisen karsinnan sijaan.
Joukkueeseen on nyt jo liittynyt 6 uutta pelimiestä ja ensi kauteen lähdetään luottavaisin mielin. Viime kausi on jo analysoitu ja heikkouksia tullaan kehittämään todella kovalla työllä, vahvuuksia unohtamatta.
Sarjasijoitusta lähdetään nostamaan ja omaa peliä pyritään kehittämään jatkuvasti niin henkilökohtaisella, kuin joukkuetasollakin.