BSM: Josba – Tiikerit, 5-15 (2-3, 2-3, 1-9)RAPORTTI päivitetty

Sunnuntaina pelatussa ottelussa vierasjoukkue oli vahvempi vieden pisteet mukanaan Helsinkiin.

Josballe ottelun lähtökohdat olivat mielenkiintoiset. Muutaman pelaajan pelikuntoa saatiin odottaa aina sunnuntaiaamuun saakka, jolloin ketjut ilmoitettiin joukkueelle vasta tuntia ennen ottelua.

Josba lähti otteluun kuitenkin hyvällä fiiliksellä ja tarkalla puolustuspelillä. Jo 9 sekunnin jälkeen Okki huudatti kotiyleisöä vieden joukkueensa johtoon komealla kiertorannarilla. Josba luovutti pallonhallinnan Tiikereille, virheitä vältellen ja pakottaen pelin laidoille. 13 minuutin kohdalla Jontun komea nousu pallon ja tarjoilu Könöselle vei Josban 2-0 johtoon. Muutama minuutti tästä ja Tiikerit kavensi 2-1. Tiikerit sai enemmän otetta pelistä ja vierasjoukkueella oli muutamia avopaikkoja. 3 minuuttia ennen ensimmäisen erän loppua Tiikerit tuli tasoihin ja tästä vain 40 sekuntia, se karkasi 3-2 johtoon ylivoimalla. Josba laukoi vielä erän loppuun tolppaan, mutta tauolle mentiin vierasjoukkueen johtaessa.

Toiseen erään kotijoukkue tuli terävimmän ja teki 2 maalia viiteen minuuttiin, molemmat maalit taituroi (tuleva U-19 maajoukkuepakki) Visa Pyy. Tiikerit vaihtoi maalivahtia ja sisuuntui. Josban ”pakka” alkoi hajota erän loppua kohden ja muutama ”helppo virhe” kostautui. 2.erän jälkeen tilanne 4-6 vierailijoille.

3.erään Josba tiivisti peluutusta ja pyrki pelaamaan aktiivisemmin. Erän puolivälissä Tiikerit taputteli pelin tehden 4-8,4-9,4-10 maalit muutamaan minuuttiin. Josba yritti vielä ilman maalivahtia tuloksetta. Viimeinen kymppi meni ”pelailun” puolelle ja pisteet ansaitusta Helsinkiin.

Josba jatkaa kulkuaan ensi viikonloppuna Oulussa, jossa vastassa sarjan 9. OLS. Josba tippui sijalle 8. ja on pisteen oululaisia edellä eli kyseessä on ns. 4 pisteen ottelu.

 

Josba – Tiikerit kokoonpanot ja ottelutapahtumat