BSM: Josba Etelä-Suomen Kiertue Vol. 2

Josban B-juniorit suuntaavat bussin nokan kohti Helsinkiä lauantaiaamuna klo.9.45.

Lauantaina klo.18.30 vastaan asettuu sijalla 10. majaileva Helsingin Jokerit. Joukkue on uusi tuttavuus monelle pelaajista, toki muutama vuosi sitten -98 syntyneet voittivat Jokerit SM-karsinnoissa. Siitä tosiaan on aikaa ja kuten BSM on tänä vuonna osoittanut, jokaisessa pelissä täytyy antaa kaikkensa pisteiden eteen.

Sunnuntaina vastaan asettuu Oilers NG Espoosta. Vielä toistaiseksi Oilersilla on pistetili avaamatta ja se pitää perää äärimmäisen tasaisessa sarjassa. Tämäkin joukkue on uusi tuttavuus, joten mitä vaan voi tapahtua ja sarjataulukon ei todellakaan pidä antaa hämätä. Alla valmentaja Jamin mietteitä tulevasta..

”Etelä-Suomen scouttien perusteella, molemmat joukkueet vaikuttavat samanlaisilta. Jokerit sekä Oilers pyrkivät pelaamaan aktiivisesti pallon kanssa sekä ilman. Tilastojen mukaan, paljon on saanut vastustajien veskarit ottaa koppeja näitä joukkueita vastaan. Siitä voi päätellä, että suoraviivainen hyökkäyskulttuuri kuuluu molempien joukkueiden pelikirjaan. Onneksi mulla on sarjan paras maalivahti-kaksikko (Turunen-Forsström), joten voin rauhassa heittää vaikka kolikkoa siitä, kumpi torjuu. Molemmat ottavat kuitenkin sen 30 torjuntaa.” Huhtala summaa.