BSK: Varkaudessa 5.12

B aluesarjan joukkueen viimeinen alkusarjan turnaus oli Varkaudessa, jossa meille oli panoksena enää alkusarjan voitto, kun jatkopaikka oli lunastettu jo edellisessä turnauksessa.

Vastassa olivat SB Welhot Flames Kuopiosta ja Varta Varkaudesta.

Ensimmäisessä pelissä meille ei käytännössä panosta, joka päättyi nihkeiden vaiheiden jälkeen meidän 3-1 voittoon.

Josba-SB Welhot Flames 3-1 (0-1, 1-0, 2-0)

Toiseen otteluun lähdettiin haastamaan ja ottamaan revanssia jopa 1-3 vuotta vanhempien Vartalaisten kanssa. Edellinen peli päättyi meidän 2-7 tappioon ja Vartalla oli nytkin paras miehistönsä jalkeilla, vaikkakin pienellä rosterilla. Heidän edustuksessa 2div tasolla pelaavia kavereita emme saaneet edellisessä pelissä kiinni. Tällä kertaa haluttiin haastaa jalalla taitavat ja nopeat vastustajan pelimiehet, luottaen, että heidän pienempi rosteri ”hyytyy” kolmen hyökkäyskentän prässiin. Meilläkin oli mukana 13+1, joten eipä siinäkään määrällisesti ollut hurraamista.Pojat silti jaksoivat matsata vaikka ei ollut kuin tunti edellisestä pelistä väliä.

Ennen peliä heikkona hetkenä valmennus lupasi pelaajille voitosta ja samalla alkusarjan voitosta ”porkkanaa”. Pelaajathan lunastivat sen sitten erittäin hyvän taistelun ja tiukkojen vaihdeiden jälkeen lukemin 3-4.

Huikeita jätkiä, jotka uskoivat omaan pelaamiseen loppuun saakka, vaikka vaativasta vastustajasta olikin kyse. Haastettiin omilla vahvuuksilla vanhemmat ja kokeneemmat kaverit tällä kertaa. Hieno peli ja hyvä vastustaja, joka kohdataan taas uudemman kerran ylialueellisen jatkosarjan matseissa. Ottaen huomioon, että meidän joukkuen koostuu pääosin 00-ikäisistä täydennettynä muutamalla 99 pelaajalla. Vastustajilla tälläkin kertaan 98 ikäisiä sekä pari y-pelaajaa, joten pojille pitää kyllä hattua nostaa. Jatkossa saamme  varmasti nälkäisen Vartan vastaamme

Tuleva sarja alkaa Lahdessa seuraavan vuoden puolella 10.1. Kaakkois-Suomen lohkosta mukaan pääsi tappioitta pelannut PHSB ja Sudet. Meidän lohkosta paremmalla pistemäärällä mukaan pääsi vielä Hupa

Sitä ennen treeniä alle ja odottelemaan valmennuksen myöntämää ”porkkanaa” 😉

SSBL B SK tulospalvelu

Alla Savo-Karjalan ja Kaakois-Suomen alkusarjojen lopputilanne, josta kaksi parasta suoraan ylempään jatkosarjaan sekä paras kolmas paremmalla pistemäärällä. Ylemmän jatkosarjan voittaja pelaa kevään playoff-karsinnoissa 19-20.3.2016.