B2-97 haastajafinaalissa 5.4. Interillä.

Josban B2 päätti kauden 5.4. ylialueellisiin haastajafinaalipeleihin.
Kotiluolaan Liikuntakeskus Interille tuli välierävastustajaksi Flanels Joutsasta.

Välierä 1. Josba – Flanels, 13-1 (4-1, 7-0 2-0).

Flanels aloitti pelin terävästi ja värkkäsi komean maalin. Mutta sen jälkeen maaleja teki vain Josba ja peli keskeytyi muutama minuutti ennen täyttä peliaikaa.

 

Välierä 2. SB Heinola – LeBa, 2-8.

Toisessa välierässä kohtasivat SB Heinola ja Leba. Sen kohtaamisen vei puolestaan LeBa selvästi.

Näin välierien voittajat paikallisfinaaliin ja Kaakkois-Suomen sarjasta tulleet vieraat passitettiin epäkohteliaasti pronssipeliin.

 

Pronssipeli. Flanels  – SB Heinola, 6-7.

Kaakkois-suomalaisten lohkosta tulleiden keskinäisessä pelissä ei tapahtumista ollut puutetta: jäähyjä, rankkari, tolppalaukauksia, pari omaa maalia… Lopulta Heinolaan lähtivät pronssit, mutta vain yhden maalin erolla.

 

Finaali. Josba – Leba, 7-1 (5-0, 2-1, 0-0)

Heti finaalin aluksi Josba otti kuskin penkin ja vei ensimmäisen erän 5-0. Loppupuolella peliä tempo jo hieman laski ja vastustaja pääsi hetkittäin peliin mukaan.

Kiitos kaikille päivän joukkueille rehdeistä peleistä. Josban tarjoamaa nettiliveä kävi päivän mittaan katselemassa noin 360 kiinnostunutta.

Vaikka haastajafinaali ei ollut Josba -97 joukkueelle ihan mitä kauden alussa lähdettiin hakemaan, oli pitkä ja raskas kausi mukava lopettaa kahteen voittoon. Tämä näkyy myös  kuvasta (by S.T.). Nyt kypsytellään hetki suunnitelmia ja varsin pian aloitetaan ensi kauden joukkueen kasaaminen. Mutta se on jo uusi tarina se.

Josban vähintään neljän tehopisteen miehet tänään: Mikko Komulainen 4+2, Jose Ruuskanen 3+3, Markus Määttä 5+0, Alex Havula 1+4, Miika Kosonen 2+2

VT/JR