B-SM: Josba – SC Urbans, 8-7 (6-3, 1-2, 1-2).

Josba Akatemia jatkaa B-nuorten SM-sarjan kärkipaikalla.

Lauantaina Joensuussa kukistui SC Urbans (SCU) Janakkalasta niukasti luvuin 8-7 (6-3, 1-2, 1-2).
SCUn pojat saapuivat ajoissa paikalle, mutta ”hotellijalat” heräsivät vasta toiseen erään. Josba käyttikin tilaisuuden hyväkseen ja hankkiutui 5-1 johtoon jo 12-minuutin pelin jälkeen.

Hyvä peliote kuitenkin herpaantui toisessa erässä, johon vastustaja tuli aivan eri sykkeellä kuin ensimmäiseen. Lisäksi pienet loukkaantumiset pistivät josbalaisten ketjuja uusiksi. SCU-pelissä taisikin kulua kauden ennätysmäärä kylmäsuihkeita ja jääpusseja.

Vastustaja kiri aivan lopussa, ilman maalivahtiaan pelatessa jo maalin päähän, mutta siihen se jäi. Maalin voitto toi kaksi sarjapistettä Josballe. Voitto oli B-Akatemialle jo viides peräkkäinen. Eroa sarjakakkoseen, Classiciin on kaksi pistettä.

Seuraava vastustaja on Koovee, joka kävi lokakuussa hakemassa sarjapisteet Joensuusta. Potut olisi mahdollista maksaa pottuina ensi viikonloppuna Tampereella.

SCU-ottelun tilastot linkistä. Kuvat VT. Kuvia klikkaammalla saa niitä suuremmiksi.

JOSBA – SCU KOKOONPANOT JA OTTELUTAPAHTUMAT
BSM TULOSPALVELU

Kapteeni_komentaa_joukkojaan_alkulämpöAlkulämpöä Huuto Käsi_pystyssä KulmassaVastustaja_pyytää_aikalisää Teijo_vastustajien_keskelläHuoltoporras seuraaPallo_yli_laidanSCU_vaparissaJuttutuokio