B SM: Classic – Josba, 12-1 (4-0, 3-0, 5-1)

Josba B:n Tampereen viikonvaihde jatkui iltapelillä Classicin vieraana. Classic oli meille uusi tuttavuus ja varsin tyly isäntä lyöden taululle rumat lukemat.

Ensimmäinen erä oli lukemista huolimatta Josbalta kohtuullisen hyvä tekemistä. Kolme maalia Classic iski meidän helpohkoista virheistä ja yhden vastaiskusta, hyvän Josban hyökkäyspään myllytyksen jälkeen. Toisen erän ensimmäinen puolisko oli myös Josbalaisittain vahva, eikä osumia nähty puolin eikä toisin. Kuitenkin toisen erän viimeiselle kympille Josba sai oikein kunnolla jäähyjä, ja Classic iski kolme ylivoimamaalia, yhden 5-3 vastaan. Kolmannessa erässä nähtiin Josban ainoa maali, kun Artturi Vänskä laittoi pallon maaliin Tino Turusen syöttäessä. Kolmannessa erässä alkoi myös loukkaantumisten suma ja ottelu taisteltiin loppuun kymmenellä kenttäpelaajalla.

Vaikea ottelu monin eri tavoin, peli oli vauhdikasta ja hyvin fyysistä, sai pelata. ”Tämän päivän teemana ollut ottelun läpivienti ei vielä onnistunut, ehjää ei ollut kuin kahden ensimmäisen erän alut. Myös helpot virheet näkyivät jälleen kentällä vastustajan onnistumisten muodossa”, oli valmennuksen mietteet ottelun jälkeen.

Tilastot > http://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/classic-josba/13592/2873