JosbaLeBa B-junnut avasivat aluesarjan

Savo-Karjalan aluesarja starttasi sunnuntaina Kontiolahdella, JosbaLeBan B-junnut saalistivat viisi pistettä kolmesta ottelusta.
JosbaLeBa B- JosbaLeBa C1 11-1 ( 3-0, 2-1, 6-0 )

Seuran sisäiseen vääntöön molempien joukkueiden kokoonpano oli hiukan ohut, ja ottelussa ei päästy suuren salibandyklassikon tasolle. B-junnut iskivät tarvittavat osumat kahteen ensimmäiseen erään, kolmannessa C1 väsyi ja numerot repesivät. Ilon aihe tässä pelissä, kuten myös koko turnauksessa, oli ratkaisurintaman leveys. Tänään kaikista kentällisistä löytyi ratkaisijoita; Jasper Suvanto, Vili Arponen, Henri Koponen ja Eemi Kärki iskivät maalit mieheen, ja Arttu Suhonen katkaisi maalittoman putkensa kahdella jäätävällä kudilla.

VehVe – JosbaLeBa B 4-4 ( 1-1, 1-3, 2-0 )

Alun nukkumisen jälkeen kentällä toteutettiin reilut kaksi erää sovittua pelitapaa, ja vastustaja jäi melko aseettomaksi. Ykkösviisikko onnistui kääntöpelissään, Henry Vartiainen naulasi kaksi kertaa vastaiskusta, ja Miro Turunen kertaalleen ylivoimalla, Mikael Jolkkonen antoi syötöt kolmeen ensimmäiseen osumaan. JosbaLeBan neljännen iski niin ikään ylivoimalla Jere Könönen, jonka peli päättyi valitettavaan loukkaantumiseen polven vääntyessä kolmannen erän alussa. Tällä kertaa pelikontrolli ei kestänyt koko ottelua, vaan kolmannen erän kaksi tyhmää jäähyä käänsivät tuloksen tasapeliksi, VehVen viimeinen osuma syntyi ilman maalivahtia pelatessa.

JosbaLeBa B – Welhot Rocks 7-6 ( 3-2, 1-2, 3-2 )

Kolmas peli tunnin tauon jälkeen reilulla kahdella viisikolla. Toisessa erässä näytti jo siltä, että puhti loppuu, mutta niin vain joukkue kaivoi tarvittavan taistelutahdon viimeisellä erätauolla. Kolmannessa erässä joukkueen otti reppuselkään kakkoskenttä Arttu Suhonen-Visa Pyy-Jasper Suvanto pakkeinaan Henri Koponen ja Eemi Kärki. Kentällinen viimeisteli JosbaLeBan kolme viimeistä osumaa, ja Visa ja Jasper kirjauttivat kolme tehopistettä mieheen. Lopullisena lukkona maalilla hääri Ottoville Piiroinen, jonka koppien myötä JosbaLeBan pussiin lisättiin kaksi sarjapistettä.