B aluesarjan tulokset 30.11

Top Team – Josba, 2-8, (1-2, 1-2, 0-4)
JuPy – Lehmo Balls-96, 7-6
VarTa – Top Team, 4-1
Josba – JuPy 8-5, (4-1, 1-3, 3-1)
Lehmo Balls-96 – VarTa, 3-4

Josba B2 aloitti aluesarjan Joensuussa. Ensimmäisessä ottelussa kohdattiin Savonlinnan Top Team.
Melko löysätempoisessa pelissä Top Team pelasi inhottavan hyvin ensimmäisen erän ja osan toista, kunnes Josba keksi keinon toimittaa palloa vastustajan maaliin.

Toisessa Josban pelissä B2 karkasi ensimmäisessä erässä 4-1 johtoon Juankosken Pyrkivää vastaan. Hyvänolontunteen vallattua punapaidat toisessa erässä, haastoivat Here I Come-kunnan pojat tosissaan Josban pelin voitosta. Lopulta töitä tehtiin taas sen verran, että kolmannessa erässä voitto jäi Josballe, mutta helpolla se ei tullut. On kunnioittaen katsottava pienen kunnan poppoota, joka haastaa isompien seurojen joukkueita,

Yhteenvetona voi todeta, että päivän teemassa -kommunikoissa- onnistuttiin kouluarvosanalla ”hyvä” (=8). Pallottoman pelaajan merkkaamiseen jäi vielä parannettavaa. Mutta myönteisesti voi nostaa esiin, että 1+15 kokoonpanolla pelanneelle Josballe merkittiin tehopisteitä lähes jokaiselle kenttäpelaajalle. Torjuntatöiltä ehtiessä tehopisteen nappasi myös maalivahti Ville Pesonen (0+1).

B ST

Tästä jatketaan parin viikon päästä. Silloinkin pelataan Joensuussa ja vastassa ovat Varkauden Tarmo ja paikallisvastustaja Lehmo Balls-96.

V.T. & J.R.