B-aluesarja alkaa

Josba B2 (-97) aloittaa sunnuntaina Kontiolahdella B-aluesarjan.

Sarja avataan heti paikalliskamppailulla LeBa–Josba. Muutamaa tuntia myöhemmin Josba kohtaa Savonlinnan Top Teamin.

Josba-lasien takaa muutama yleinen huomio sarjasta.

1)       Lievinä ennakkosuosikkeina sarjaan lähtevät kuopiolaiset VehVe ja Welhot. Sarjan muista joukkueista ei ole tarkempaa tietoa, mutta jokaisesta joukkueesta löytyy takuulla taitavia yksilöitä. Juankoskelta ilmoittautui sarjaan aivan uusi joukkue, Pyrkivä. Arvatenkin uudella joukkueella tullee sarjassa olemaan vaikeaa.

2)       Sillä joukkueella, jolla Josba pelasi viime kaudella C1-SM sarjaa, olisi tämä sarja harjattu mennen tullen. Mutta tiedoksi niin josbalaisille itselleen kuin muillekin, että viime kautta on turha muistella. Tällä kaudella viimekautisia pelureitamme on nyt kolmessa eri Josban joukkueessa ja B2-joukkueella pelataan nyt tätä sarjaa. Tietenkin tavoitellaan paikka kahden sakkiin eli ylempään jatkosarjaan pääsyä, mutta helppoa se ei tule olemaan kokonaan ”ali-ikäisellä” joukkueella.

3)       Sarjaohjelmaa voisi kuvata erikoiseksi. Jo toisessa turnauksessa, Varkauden parketilla käytännössä ratkotaan ylempään ja alempaan jatkosarjaan menijät. Varkauden pelit pelataan syyslomaviikon lopuksi. Siis se, moniko peluri makailee tuolloin vielä hiekkarannalla, voi vaikuttaa arvaamattomasti ratkaisupeleihin. Mutta näillä mennään.

Mielenkiintoista aluesarjaa ja hyviä pelejä odotellessa,

B2 Jojo