B SM: Josba – SB Heinola, 8-7 (1-3, 3-4, 4-0)

Ottelun alku oli tyypillinen ”kauden ensimmäinen peli”. Tämä näkyi pienenä jännityksenä kotijoukkueen osalta, harhasyöttöjä sekä oman pään huolimattomuusvirheitä. Urheilullinen ja hyvällä fysiikalla varustettu vierasjoukkue oli etevämpi 1. erässä ja vei sen lukemin 1-3.

Toisessa erässä tekemiseen tuli virtaa lisää, mutta pari jäähyä ja Heinolan huolellisempi pelaaminen pakotti Josban aikalisään ajassa 27.15, tilanteessa 2-6. Pieni tiivistys ja Josban painoi väkisin pelin Heinolan päätyyn. Tästä tuloksena Josballe 2 maalia ja erän loppuun Heinola onnistui tekemään 1 alivoimamaalin. Tauolle siis lukemissa 4-7.

3.erässä Josba jatkoi siitä, mihin toisessa erässä jäi. Maali maalilta hivuttauduttiin lähemmäs ja tasoihin. N. 7min. ennen loppua Mikael Jolkkosen vastustamaton rannari painui Heinolan maalin takanurkkaan ja Josba siirtyi ottelussa ensimmäistä kertaa johtoon, joka piti myös loppuun asti.

”Jälleen kerran joukkue osoitti vahvaa taistelu-ilmettä ja yhtenäistä joukkuepelaamista vaikeina hetkinä. Ei ole ensimmäinen kerta, kun tämä joukkue nousee tappioasemasta voittoon, se kertoo hyvästä joukkuehengestä ja sinnikkyydestä. Hienot 2 pistettä ja kokonaisuudessaan hyvä startti sm-sarjaan” valmentaja Jami Huhtalan kommentit ottelusta.

SSBL BSM tulospalvelu

Pääkalloennakko B SM

Karjalainen: Josbalta kolme joukkuetta poikien SM-sarjoihin