B 1:n taso määritetään sunnuntaina

Voittamaton Tapanilan Erän B 1-joukkue tulee vierailulle Joensuuhun  sunnuntaina 19.1.2014 klo 14.00 Intersport Liikuntakeskukselle.

Erä johtaa sarjaa ylivoimaisesti maalisuhteella 148-53 kolmentoista pelatun ottelun jälkeen. Pisteitä Erällä on koossa 23, kun Josban pistemäärä on 14. Sillä irtoaa jaettu neljäs sija SM-sarjassa.

Josban viimeaikaiset esitykset ovat olleet lupaavia, sillä joukkue on voittanut peräjälkeen sarjakakkosen (Classic kotona) -, -kolmosen (TPS kotona) ja -viitosen (OLS vieraissa peräti 14-4) sekä näiden lisäksi  vielä välissä Indiansin (vieraissa).

Nyt on kuitenkin kyseessä todellinen kuntotesti, sillä Erä ei ole hävinnyt yhtään virallista sarjaottelua kahteen vuoteen. Tämä kertonee joukkueen tason.

Erä pelaa vauhdikasta ja aggressiivista salibandya, ja joukkue vilisee nuorten maajoukkuepelaajia. Josballa maajoukkuepelureita on tällä hetkellä yksi, Niklas Räty, mutta muutama muukin Josban juniori voi kauden päätteksi olla kolkuttelemassa nuorten maajoukkueportteja.

Ottelusta tulee varmaan vauhdikas ja mielenkiintoinen, mutta eritysesti katsojan kannattaa seurata vastustajista kolmikkoa Surakka-Mäkinen-Holopainen, jotka ovat nakutelleet 108 tehopistettä kolmeentoista peliin. Josbalta kannattaa tulla katsomaan, riittääkö joukkueen vauhti ja uskallus haastaa ylivoimainenn ennakkosuosikki, sillä edellinen kohtaaminen syksyllä Helsingissä päättyi Erän 13-3- voittoon.

Tervetuloa Liikuntakeskukselle kannustamaan Josbaa!