B 1 aloittaa puolivälierät Happeeta vastaan

B 1- junioreiden runkosarjan neljännelle, Josballe, tulee puolivälierävastukseksi Happee Jyväskylästä. Happeen raju kevätrutistus säikäytti runkosarjan  ykkösen (Erän), kakkosen (Classicin) ja kolmosen (Rangersin). Kukaan em. joukkueista ei halunnut Happeeta vastaansa, vaan valitsivat mieluummin TPS:n, OLS:n ja Oilersin, vaikka nuo joukkueet olivat runkosarjassa Happeeta paremmin sijoittautuneita. Tämä on täysin ymmärrettävää, sillä Happee voitti mm. Erän 2-1 viimeisellä kierroksella sekä Classicin 12-5 toiseksi viimeisellä kierroksella. Näin Happee päätyi Josban pariksi.

Tässä vaiheessa ei runkosarjan Josban voitot 7-6 ja 10-4 enää paljoa paina, vaan vastassa on huippukuntoinen Happee. Sarjasta tulee varmasti tasainen, ja on todennäköistä, että otteluista tulee ns. maalin pelejä, kuten play off- pelien tuleekin olla. Voittajan ratkaisee se kuuluisa ”päivän kunto” ja se, onnistuuko Josba pimentämään maajoukkuemiehet Eino Heinosen sekä maalivahti Miro Tuomalan.

Ottelu alkaa 29.3.lauantaina klo 16.00 Intersport Liikuntakeskuksella ja pelit jatkuvat seuraavan viikon sunnuntaina Jyväskylässä. Mahdollinen kolmas peli pelataan sen jälkeisenä viikonloppuna Joensuussa.