ASM: Josba – TPS, lopputulos 3-7.

Raskas ja pitkä ASM-sarjakausi päättyi Josban osalta pirteään esitykseen, mutta kuitenkin 3-7 (0-2, 1-2, 2-3) tappioon Turun Palloseuraa vastaan.

Pelin ensimmäinen erä sujui selvässä TPS-komennossa ja päättyi 0-2 vieraille. Toisessa erässä peli aukesi molempiin suuntiin. Juho Tolonen löi maalin edestä riparin sisään ja loi 1-3 maalillaan uskoa omiin. Kolmannessa erässä TPS näytti passivoituvan 1-4 johtoasemassa. Niinpä Josba tuli Mikael Jolkkosen pallonriistolla ja rannevedolla tilanteeseen 2-4. Alkoi vimmattu mylläkkä vastustajan päädyssä, jolloin josbalaiset tosissaan haastoivat turkulaisia pelin voitosta. Lopulta vieraiden rutiini oli liikaa ja siisti peli päättyi 3-7. Tarkemmat tilastot linkistä: http://floorball.fi/tulokset/#/ottelu/josba-tps/7602/284

Kuvakolleeseja lauantain pelistä saa suuremmiksi klikkaamalla.
Kuvakoosteessa 1 pelin joitakin tapahtumia ja lähikuvassa myös pappaparlamentti.
Kuvakoosteessa 2, vasemman ylänurkan kuvassa näkyy ilmojen halki lentävä lapa, joka sen verran taisi hämätä TPS-maalivahtia, että Miika Kososen veto painui verkkoon. Tilanteeksi 3-6.

Kooste1

Kooste2

Josban kausi päättyi sarjaportaan vaihtumiseen alemmaksi. Miten tästä eteenpäin, sitä miettivät monet tahot. Valmentaja Jani Kosonen totesi omista suunnitelmistaan, että pitää valmentamisesta kunnolla huilia. Monien pelaajien jatkosuunnitelmat ovat sidoksissa opiskelu- tai työpaikkoihin ja asevelvollisuuden suorittamiseen. Aika siis näyttää.

Lopuksi Josban ASM -joukkue kiittää vastustajia, valmentajia ja toimihenkilöitä, sekä kannattajia, vanhempia, sponsoreita ja tuomareita kuluneesta kaudesta. Joukkueille, jotka jatkavat vielä sarjakautta, Josban ASM-joukkue toivottaa tsemppiä jatkopeleihin.