ASM jatkui tukkoisena – joukkue sortui virheisiin

Josban A-nuoret päättivät syyskauden SM-sarjassa virheiden sävyttämään kotitappioon OLS:a vastaan maalein 4-9 (0-4, 2-0, 2-5).

Ottelu sai synkän alun kun OLS onnistui maalinteossa lähes jokaisesta paikastaan eikä Josba päässyt kunnollisiin maalipaikkoihin. Neljä maalia omiin avauserässä, ja peli näytti huonolta.

Toisen erän loppupuoliskolla Josba sai otetta peliin ja kotijoukkueen avausmaali näki päivänvalon 33 minuutin kohdalla. Jälkimmäiselle erätauolle mentiin lupaavasti tilanteessa 2-4.

Josba tuli kolmanteen erään kovalla sykkeellä ja tasoitti pelin 4-4 kun kellossa oli jäljellä yhdeksän minuuttia. Sitten tapahtui notkahdus ja OLS onnistui tekemään kaksi seuraavaa maalia.

Josba otti aikalisän ja yritti viimeiset kolme minuuttia tasoittaa peliä ilman maalivahtia. Yritys hupeni käsiin ja OLS iski tyhjiin peräti kolme häkkiä.

– Ei ollut paras päivä. Teimme virheitä tosi paljon ja vastustaja rankaisi niistä armottomasti. Syötöt eivät osuneet, valmentaja Jani Kosonen pohti.

– Hyökkäyspäässä ei päästy parhaille sektoreille. Joukkueesta ei löytynyt tänään myöskään ketään sytyttäjää.

Josban tehot löytyivät ykkösketjusta. Pistemiehinä häärivät Eetu Sorvali (2+0), Aleksi Ahokas (0+2), Eetu Lehtiniemi (1+0), Veeti Naakka (1+0), Aapo Hämäläinen (0+1) ja Eetu Kuittinen (0+1).

Syyskauden päätösottelussa noin 100 henkistä yleisöä viihdyttivät erätauoilla cheerleadinryhmät JVC red illusion ja JVC black illusion. Advettisunnuntain kunniaksi nautittiin vielä sponsoreiden tarjoamat joulukahvit ja tortut. Edessä joulu, uusi vuosi ja uudet kujeet.